Laptop için SSD önerisi

  • Konuyu başlatan TRgt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 131

TRgt

Kilopat
Katılım
15 Temmuz 2014
Mesajlar
291
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar eski bir laptop var elimde ve HDD'si kötü durumda. Bunun yerine 240GB boyutunda bir SSD almak istiyorum. Önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
 
Eski bilgisayarıma Hi-Level Ultra 240 GB'lık SATA SSD taktım. Günlük kullanım için yeterli ancak önemli bilgi ve belgeleri Drive'a yüklüyorum tedbiren. Artık bu bilgisayarda oynamıyorum ama oyun denemelerimde de tabiki HDD'den daha iyi.

Bilindik emin markalardan tercih etmek istersen ben Samsung'cuyum. Almışken de ileriye dönük 1 TB tercih ederim ancak fiyat tuzlu.
 
Samsung zaten biliyorsundur alabileceğin en iyisidir, fakat fiyatları absürt bir şekilde pahalılaştı. 250GB bir sata SSD'ye 1400-1500 gibi komik fiyatlar verilmesini mantıklı bulmuyorum. Diyorsan ki: uzun süre kullanırım kafam rahat olur, yapıştır, ama amacın zaten iyi bir PC sahibiysen ve o laptopu sadece dizi film vs. için kullanmaksa bence gereksiz olur. Kendim aldım bizzat pişmanım çünkü. WD Green 240gb fiyat olarak biraz daha makul çokta kötü bir SSD değil, ben bunu öneririm.
 

Geri
Yukarı