Laptop için SSD önerisi

Grefo

Decapat
Önceki laptopumda 1 TB HDD ve 120 GB Adata SU650 SSD takılıydı. Sadece Windows 10 kurulumu virüs programı Office programları kuruluydu. Amacım geçişler daha hızlı olsun, Chrome sayfaları çabuk açılsındı. Diğer dosyalarımı HDD'ye atıyordum. Bana gayet yeterli geliyordu. Yeni Laptop aldım. Oynadığım 1 tane oyun var. Onu da HDD'ye kurmayı düşünüyorum. 120 GB yeterli olmaz, 240 al diyorlar. Bende 60 GB boştu. Herkes diyor ki Windows güncelleme yaparak doldurur. Sizce de Windows güncelleme yaparak bütün diski doldurabilir mi? Bir diğer sorum ise bu laptobumda M.2 girişi mevcut. Bir de DVD girişi var.
Önceki laptopumdaki gibi DVD girişini iptal edip aparatla HDD takmayı düşünüyorum. 250 GB, SATA SSD ile 128 GB M.2 SSD fiyatları aynı bana pahalı geliyor. Zaten çok dolduramıyorum. Sizce SATA ve aparat mı alayım? Yoksa M.2 girişli bir SSD mi alayım? Tavsiyeleriniz nelerdir? Adata SU650 120 GB kullanıyordum. Tekrardan aynısından mı alayım? Siz hangisini tavsiye edersiniz SSD olarak? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı