Laptop için SSD soğutucu önerisi

Makaleler
3
ASUS TUF F15 FX506HF-HN028 modelli laptopum için Kioxia Exceria G2 SSD aldım ve Steam kütüphanemi oraya taşımaya karar verdim. Taşırken aynı zamanda CrystalDiskInfo'dan sıcaklıkları da kontrol ediyordum ve 85 derece sıcaklık gördüm. İşlemi yarıda kestim ve fan hızını artırdım, soğumasını bekledim. Isınmaması için ne yapabilirim önerileriniz nelerdir?

Laptop önerisi fazla görememiştim bakınırken, az önce kendi sorunumu araştırırken de genel olarak bi m2 ssd ısınması gördüm laptoplarda. Bazıları bakır soğutucu vb. diyor veyahut laptopun kendi ssd soğutucusunu koyabilirsiniz diyorlar hangisi daha etkili olur. Veya hepsinden ayrıca yakın zamanda elime ssd kutusu geçecek beikell marka onun içine taksam veya içinden çıkan termal pedi kullansam uygun olur mu
Exceria'lar zaten ekstra ısınmalarından dolayı laptoplarda önerilmiyor. Biraz araştırmadan almışsınız. Termal ped vs alabilirsiniz.

Laptop önerisi fazla görememiştim bakınırken, az önce kendi sorunumu araştırırken de genel olarak bi m2 ssd ısınması gördüm laptoplarda. Bazıları bakır soğutucu vb. diyor veyahut laptopun kendi ssd soğutucusunu koyabilirsiniz diyorlar hangisi daha etkili olur. Veya hepsinden ayrıca yakın zamanda elime ssd kutusu geçecek beikell marka onun içine taksam veya içinden çıkan termal pedi kullansam uygun olur mu
Tabii ki ısılara etki eder. Daha fazla da yapılabilecek bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı