sen7en Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 2.010 Çözümler 2 Yer İzmir, Narlıdere Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #21 Dyflinn dedi: Hocam peki şey soracağım. Şimdi burada işlemci nerede? Bu benim laptopun içi neresine süreceğim? Genişletmek için tıkla... Tornavida ile bakır boruların üstündeki vidaları sökün. Eski macun kalıntısından ayırt edersiniz. Fanı da sökmeyi unutmayın.
Dyflinn dedi: Hocam peki şey soracağım. Şimdi burada işlemci nerede? Bu benim laptopun içi neresine süreceğim? Genişletmek için tıkla... Tornavida ile bakır boruların üstündeki vidaları sökün. Eski macun kalıntısından ayırt edersiniz. Fanı da sökmeyi unutmayın.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #22 sen7en dedi: Tornavida ile bakır boruların üstündeki vidaları sökün. Eski macun kalıntısından ayırt edersiniz. Fanı da sökmeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... Bunu herkes yapabilir mi? Bir zarar gelmesinde. En iyisi ben bunu bilgisayarcıya götürüp yaptırıyim.
sen7en dedi: Tornavida ile bakır boruların üstündeki vidaları sökün. Eski macun kalıntısından ayırt edersiniz. Fanı da sökmeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... Bunu herkes yapabilir mi? Bir zarar gelmesinde. En iyisi ben bunu bilgisayarcıya götürüp yaptırıyim.
sen7en Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 2.010 Çözümler 2 Yer İzmir, Narlıdere Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #23 Dyflinn dedi: Bunu herkes yapabilir mi? Bir zarar gelmesinde. En iyisi ben bunu bilgisayarcıya götürüp yaptırıyim. Genişletmek için tıkla... Model numarasını "replacement, teardown veya overheating" gibi kelimelerle aratırsanız. Fikir sahibi olabilirsiniz. Sorumluluk sizde tabi.
Dyflinn dedi: Bunu herkes yapabilir mi? Bir zarar gelmesinde. En iyisi ben bunu bilgisayarcıya götürüp yaptırıyim. Genişletmek için tıkla... Model numarasını "replacement, teardown veya overheating" gibi kelimelerle aratırsanız. Fikir sahibi olabilirsiniz. Sorumluluk sizde tabi.