Geekbench 5 ile test yapıp paylaşır mısın ? Tek çekirdek performansı biraz düşük geldi bana.CrystalDiskMark fotoda.
Cinebench23: 12857 multi / 1138 Single.
FurMark: 1080p en yüksek ayar 10 dakika çalıştırdım 70 derece civarıydı GPU.
Başka bir şeye bakmama gerek var mı?
HP Victus 16 S0050NT.
Geekbench 5 ile test yapıp paylaşır mısın? Tek çekirdek performansı biraz düşük geldi bana.
Geekbench 5 ile test yapıp paylaşır mısın? Tek çekirdek performansı biraz düşük geldi bana.
Bu arada işlemcin R7 7840HS değil mi ? Eğer öyleyse hem tek çekirdek hem çoklu çekirdek skoru ortalamaya göre daha az. Diğer sistemler ortalama 2000+ tek çekirdek 10-12K çoklu çekirdek performansı alıyor.
Bu arada işlemcin R7 7840HS değil mi? Eğer öyleyse hem tek çekirdek hem çoklu çekirdek skoru ortalamaya göre daha az. Diğer sistemler ortalama 2000+ tek çekirdek 10-12K çoklu çekirdek performansı alıyor.
İstersen TDP değerlerini kontrol et işlemci max turbo frekansına ulaşamıyor olabilirCinebench23 de çoklu çekirdek iyi aslında ama tekli çekirdeği anlamadım nedne böyle.
nasıl yapıcaz?İstersen TDP değerlerini kontrol et işlemci max turbo frekansına ulaşamıyor olabilir
Anakart modeli ne bilmiyorum ama MSI'da BIOS üzerinden ayarlanabiliyor. Veya test sırasında HWMonitor ile TDP'yi ve çekirdek frekanslarını kontrol edebilirsin.
Senin işlemcin için tek çekirdek Max Turbo frekansı 5.10GHz
Çoklu çekirdek için 4.25GHz
Dediğim gibi HWMonitor ile test sırasında bu değerlere ulaşıyor mu bakabilirsin.
Temel hızda çalışması test sonuçlarına yansıyor.Şimdi baktım Single Core ortalama gözüküyor fakat multi Core 18k civari Cinebench23 12K Geekbench ortalama yani multicore düşük gibi.
Eki Görüntüle 1909377
İşlemcinin temel hızı 3, 80.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.