Laptop için Thermal Grizzly Kryonaut vs Hydronaut

522223

Decapat
Merhaba, laptopumun bakımlarını yapacağım macun konusunda kararsız kaldım. Başlıktaki iki macun arasında sizce hangisi Kryonaut pomp put yapıyor vs. diyorlar. Bir de daha bu fiyat seviyelerinde daha iyi bir öneri varsa onlara da açığım.

Merhaba, laptopumun bakımlarını yapacağım macun konusunda kararsız kaldım. Başlıktaki iki macun arasında sizce hangisi Kryonaut pomp put yapıyor vs. diyorlar. Bir de daha bu fiyat seviyelerinde daha iyi bir öneri varsa onlara da açığım.
Bende hydronaout kullanıyorum. Pc hocasının macun karşılaştırma videosu var. Orada da en iyisi hydronaut çıkıyordu diye hatırlıyorum.

Kryonaut daha iyi ama laptop için daha tehlikeli pump out konusunda, paran yetiyorsa Kryonaut al fakat çok sürme, az sür ve kendin yay ince bir tabaka olsun.

Maalesef bir türlü tutturamıyorum o ayarı. Hydronaut alsam daha rahat ederim diye düşünüyorum. Ne kadarlık bir fark olur arada acaba?

Peki o zaman hydronaut al hocam, bunlar pahalı macunlar sonuçda ilk başta bende tutturamamıştım pump out olmuştu 2. sürüşümde de yetmemişti 2. kere sipariş vermek zorunda kaldım, ayrıca X25 daha iyi olur bence arada çok fark yok ve aynı fiyata 4gr alıyorsun.

Peki o zaman hydronaut al hocam, bunlar pahalı macunlar sonuçda ilk başta bende tutturamamıştım pump out olmuştu 2. sürüşümde de yetmemişti 2. kere sipariş vermek zorunda kaldım, ayrıca X25 daha iyi olur bence arada çok fark yok ve aynı fiyata 4gr alıyorsun.

Hydronaut aldım Amazon üzerinden. Umarım güzel sonuçlar verir.

Hydronaut aldım Amazon üzerinden. Umarım güzel sonuçlar verir.
Merhabalar hocam, konuyu yeniden gündeme getiriyorum kusura bakmayın. Bahsettiğiniz ürünü ben de satın aldım, şu ana kadar nasıl tecrübeler edindiniz ürün için; dönüş yaparsanız çok memnum olurum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı