Krak3n_0
Decapat
Daha fazla
Selamlar. ASUS laptop aldım modelin linkini aşağı bırakıyorum. 240W şarj aleti ile beraber gelecek ama üniversitede yanimda tasimamak için Type-C şarj aleti almayi düşündüm. Bildiğim kadariyla Type-C ile şarj edilme özelliği var, sizde kontrol edersiniz. Eğer şarj aleti daha hafif olacaksa ve şarj etme performansı gündelik kullanimda veya derslerde problem çıkarmayacaksa almak istiyorum. Yani demek istediğim üniversitedeyken laptopun şarjı azaldığında hem kullanırken (gündelik işler veya kod yazarken) hem de şarj olmasını istiyorum. Bu mümkün mü? Mesela laptop açıkken şarj etmeye çalışsam batarya hep sabit kalır veya düşer mi? Eğer hayırsa, istediğim gibiyse önerilerinizi bekliyorum. Hafif, kaliteli ve ucuz olursa harika olur. Polonya'dan alacağım bu arada.
www.x-kom.pl
Şimdiden herkese teşekkürler
ASUS TUF Gaming A16 Ryzen 7-7445HS/16GB/512 RTX4050 144Hz - Laptopy 15" - 16" - Sklep komputerowy - x-kom.pl
ASUS TUF Gaming A16 Ryzen 7-7445HS/16GB/512 RTX4050 144Hz w x-kom.pl > Odbiór za 0 zł w dowolnym salonie, błyskawiczna wysyłka. Zapewniamy inteligentny wybór.
Şimdiden herkese teşekkürler
Son düzenleme: