Laptop için yeni SSD önerisi

QLC NAND kullanıyormuş, Windows düşmanı desek aslında biraz doğru olur:
Mümkünse Windows'u alın ondan. Kullandığı kontrolcü de normalde gen 3 hızlarını anca kurtarır ama gen 4 diye kılıflı.

Aslında böyle bir şey yapmaları çok saçma ben bilgisayarı 2023'te hatırı sayılır miktarda ücret ödeyerekten aldım. Parçaları daha doğru dürüst olmasını beklerdim. 1 TB yeni bir SSD alıp ona kurmak şu anda ön planda o halde. Bunu önermiştiniz uygun mudur vereyim siparişini.

Aslında böyle bir şey yapmaları çok saçma ben bilgisayarı 2023'te hatırı sayılır miktarda ücret ödeyerekten aldım. Parçaları daha doğru dürüst olmasını beklerdim. 1 TB yeni bir SSD alıp ona kurmak şu anda ön planda o halde. Bunu önermiştiniz uygun mudur vereyim siparişini.
QLC NAND maliyeti TLC'den çok daha ucuz olduğu için çoğunlukla bu şekilde ucuza kitliyorlar. PM9A1 gibi bir SSD koyanlarda var tabi, sağlam model oda.

Sipariş verebilirsiniz, sıcak çalışı o konuda uyarıyım.

QLC NAND maliyeti TLC'den çok daha ucuz olduğu için çoğunlukla bu şekilde ucuza kitliyorlar. PM9A1 gibi bir SSD koyanlarda var tabi, sağlam model oda.

Sipariş verebilirsiniz, sıcak çalışı o konuda uyarıyım.
Hocam işime yarayacak bir şey arıyorum ne kadar bir ısınma söz konusu olur ve performansı ne kadar düşürür önemli

Hocam işime yarayacak bir şey arıyorum ne kadar bir ısınma söz konusu olur ve performansı ne kadar düşürür önemli
80 dereceyi geçtikten sonra SSD'lerde performans düşüşü yaşanır genellikle. 7GB/s ile yazıyorsa 2GB/s civarına düşer yada KC3000 gibi in, çık yapar.

Şu tarz soğutucular işinizi görür:

80 dereceyi geçtikten sonra SSD'lerde performans düşüşü yaşanır genellikle. 7GB/s ile yazıyorsa 2GB/s civarına düşer ya da KC3000 gibi in, çık yapar.

Şu tarz soğutucular işinizi görür:

Hocam SSD siparişini tavsiyeleriniz ve araştırmalarım sonrasında verdim Bunu aldım.. Soğutucu olarak da incelemelerim doğrultusunda iki seçenek buldum hangisinde mütabık kılayım. Aliexpressten vergili fiyatı ile yurt içi fiyatları zaten aynı oluyordu. İlk ürün (aynı ürünler hemen hemen) İkinci ürün.

Hocam SSD siparişini tavsiyeleriniz ve araştırmalarım sonrasında verdim Bunu aldım.. Soğutucu olarak da incelemelerim doğrultusunda iki seçenek buldum hangisinde mütabık kılayım. Aliexpressten vergili fiyatı ile yurt içi fiyatları zaten aynı oluyordu. İlk ürün (aynı ürünler hemen hemen) İkinci ürün.
Aynı ürünün üstüne etiket yapıştırmışlar, negatif etkisi olurmu bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı