Bildiğim kadarıyla takılıyor, ama emin değilim.Herkese selam, benim masaüstü bilgisayarım var hem de laptop. Bilgisayar laptop bilgisayarımın ekranı kırıldı ve 4 GB RAM'ı var, masaüstü ise ekran kartı iyi ancak 1 GB RAM'ı var. Laptop parçalarını masaüstüne takabilir
İkisi de aynı ddr mi?Herkese selam, benim masaüstü bilgisayarım var hem de laptop. Bilgisayar laptop bilgisayarımın ekranı kırıldı ve 4 GB RAM'ı var, masaüstü ise ekran kartı iyi ancak 1 GB RAM'ı var. Laptop parçalarını masaüstüne takabilir miyim?
Herkese selam, benim masaüstü bilgisayarım var hem de laptop. Bilgisayar laptop bilgisayarımın ekranı kırıldı ve 4 GB RAM'ı var, masaüstü ise ekran kartı iyi ancak 1 GB RAM'ı var. Laptop parçalarını masaüstüne takabilir miyim?
İkisi de aynı DDR mi?
Herkese selam, benim masaüstü bilgisayarım var hem de laptop. Bilgisayar laptop bilgisayarımın ekranı kırıldı ve 4 GB RAM'ı var, masaüstü ise ekran kartı iyi ancak 1 GB RAM'ı var. Laptop parçalarını masaüstüne takabilir miyim?
Hayir hocam dönüştürücüler var ondan dedimHocam DDR'dan değil laptop ve masaüstünün ramlerinin ddr'ı aynı olsa bile boyut farklı nedeniyle uyumsuzluk oluşacaktır. Ekran kartınıda maalesef takamazsınız.
(alt tarafa ramlar arası boyut farkını ekliyorum)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.