Laptop Isındıktan Sonra Kasma Sorunu

Fazla para sadece bir kaç derece soğutur etkili soğutma yapanlar zaten sıvı macunlar onlarda riskli.
Vaktiniz varsa arctic mx-4 alabilirsiniz, olmadı xigmatek de alınır. Büyük ihtimal oyun esnasında fazla ısındığından işlemci hız düşürüyor olabilir.

Fazla para sadece bir kaç derece soğutur etkili soğutma yapanlar zaten sıvı macunlar onlarda riskli.
Vaktiniz varsa arctic mx-4 alabilirsiniz, olmadı xigmatek de alınır. Büyük ihtimal oyun esnasında fazla ısındığından işlemci hız düşürüyor olabilir.
Para hiç sorun değil sadece ısınmasını engellicek bi çözüm gerekiyor bana sıvı macunların ne gibi tehlikeleri var
Onu bilmiyorum ama benim gördüklerimde ısınma sorunu vardı.
ısınıp kasmasa sorun yok ısınıp kasıyor yaz geldi bide zaten
Onlarca MSI dizüstüm oldu hic isinma sorunu yasamadim. Steelseries klavyeleri biraz dandik o kadar. :)
tam tersi bende klavyesine aşık olup aldım bu sorun çıkana kadar çok memnundum
Kardeşim MSİ leptoplar genelde ısınır aynı sorunu yaşayan arkadaşlarım var ama bi termal macunu değiştir.
sorun ısındıktan sonra kasması ilk aldığımdada ısınırdı turbo fanı açar açmaz bilgisayar buz kesilirdi şimdi o olmuyor
XIGMATEK HDT 4GR THERMAL MACUN

COOLER MASTER MASTERGEL MAKER THERMAL MACUN

Hangisi arkadaşlar yardımcı olur musunuz onu gidip alıcam.

Son düzenleme:
Sıvı macunlar iletken oluyor. Eğer fazla taşarsa etrafındaki bileşenleri yakıyor yani çok riskli bir iş. Genelde taşıp zarar vermesin diye işlemcinin etrafına bant sürüp oje ile yanlarına sürüyorlar taşmasın diye.
Bence onlar gereksiz masraf o kadar para vereceksiniz ve pek etkisini hissetmeyeceksiniz. Ben bunu aldım gayet iyiydi tek sorun geç gelmesi. İletkenliği yüksek. Fazla masraf yapmayıp Xigmatek' de alınabilir. İlla fazla bütçe var alabilirim diyorsanız bunlara bakın.
Arctic MX-4 8.5W, m·K 4g Termal Macun Soğutma Aksesuar ORACO-MX40001-BL - Nanokatalog
Cooler master olarak bunu da alabilirsiniz daha üstü elmas partikülü olan o da 11 w iletkenliğe sahip.
Cooler Master MasterGel Pro Termal Macun MGY-OSSG-N15M-R1 Fiyatı
COOLER MASTER MasterGel Maker Nano Elmas partiküllü Termal Macun

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı