Laptop ısınıp kapanıyor

EvrenX

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, biraz değişik bir sorun yaşadım.
İlk önce Steam'den indirdiğim CS:GO kasıyor diye korsan CS:GO indirdim.
Oyunu açtım, bir el attım hic kasma yoktu. Tam sonraki ele geçiyordum, bilgisayar birden kapandı.
Sonra bir daha CS:GO'ya girdim tam maç başlayacak, tekrar attı.
Sonra kendi orijinal olan Batman Arkham City, Origins'e girecektim, oyun başlamadan yine kapandı. Sonra biraz korktum ve bilgisayardaki tüm oyunlarımı sildim. Şimdiki korkum normal işlemlerimi yaparken laptopun kapanması.
Laptopda batarya yok o yüzden adaptöre bağlı kullaniyorum ve ben adaptörde sıkıntı olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'daki CS:GO kasıyor diye korsan CS:GO indirmeniz biraz komik olmuş. Fanınız çalışıyor mu? İşlemcinin termal macununu yenilediniz mi?

Hayır

Sistem sıcaklığı yük altında kaç derece görünüyor? Cihaz sıcaklığı rahatsız edici derecede yükseliyor mu?

Hayır asla rahatsız edecek kadar ısınmıyor Valorant oyununda 70 dereceleri zor görüyor ama sorunu hallettim laptop uzun süre açık kaldığı için yapmış galiba şu an oyunlarımı rahatça oynayabiliyorum yine de öneriler için teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…