Laptop İşlemci sıcaklığı sorunu

DeeJMert

Kilopat
Daha fazla  
Laptop normalde 60 derece gösteriyor fakat ağır bir oyun açtığımda 75 dereceye kadar çıkıyor. Bu sıcaklık fazla değil mi ?
Düşürmek için ne yapabilirim ?

75 derece normal bir değer. Boşta 50 - 55 derece olmalı. Yük altıntayden 90 dereceye kadar gideri var. 90 dereceden sonrası sıkıntılı. Sonuçta kapalı kutu ısınması gayet normal. Sürekli ısınıyorsa macunu yenileyiniz.

Çok teşekkürler.

75 derece çok normal oyun esnasında . Şuan oyunda 70 75 derece görmeyen laptop var mı ben onu merak ediyorum. Bildiğim kadarıyla yok.

Çok teşekkürler.

Arkadaslar boştayken 50 60 derece arası laptopumun ısı degerı cok yüklü bi oyun oynamadım 73 leri gordum.arkadaşımın laptopu boşta 30 larda iken benimkinin 50 60 arası olması garıbımr gitti ve üzdü acaba sorun nedir? Cihaz daha 1 haftalık.geldiginden beri bu degerlere sahip ve sistemler güncel

Arkada programlar çalışıp işlemciyi yoruyordur. Cihazın arkada çalışan program olup olmadığını kontrol edin ayrıca sistem boştayken işlemci kullanım yüzdesi ve hızını yazın dediğiniz problemi arkadaşım yaşamıştı ve problem sistemin arkasında çalışan programlardı.

s.a beyler galiba konuyu hortlattım ama lenovo g550 laptopum chromeda 63 78 arası sıcaklığı gidip geliyor ilk aldığımda oyunlarda kapanıyordu şimdi nadiren kapanıyor ilk aldiğimda termal macunu yeniledim ama yine kapandı bilgisayarcı bana chipseti değişecek dedi sizce sorun chipsette mi içi pıs olabilir hiç temizlemedim çünkü ne diyorsunuz

bu arada altına fan aldım yani değerler fanla beraber

Sizin ki yine iyi durumda. Arkadaşım dizüstü bilgisayarının film izlerken kapandığını söyledi, HW info kurdum baktım boşta 70 derecede geziyordu. Film açınca 90 dereceyi geçiyor ve kapanıyordu.

Sizin durum şu an için normal denebilir. Bakım yaptırmakta da fayda var.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı