Laptop işlemci yükseltme mümkün müdür?

kumaruu

Decapat
Daha fazla  
Merhaba geçenlerde evde ilk bilgisayarımı buldum markası Toshiba Satellite C855-2G4 SSD taktım ve sıfırladım vb bilgisayar kendine geldi. Neyse demem o ki ben bu bilgisayarı ufakta olsa az daha güçlendirmek istiyorum uyumlu üst model işlemci bildiğiniz veya tavsiye ettiğiniz var mıdır? Bilgisayar özelliklerini ekte attım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    32,5 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    24 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    27,7 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    30,5 KB · Görüntüleme: 33
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda soketli işlemcisi var gibi gözüküyor. Yani yükseltilebilir gibi.

Merhaba geçenlerde evde ilk bilgisayarımı buldum markası Toshiba Satellite C855-2G4 SSD taktım ve sıfırladım vb bilgisayar kendine geldi. Neyse demem o ki ben bu bilgisayarı ufakta olsa az daha güçlendirmek istiyorum uyumlu üst model işlemci bildiğiniz veya tavsiye ettiğiniz var mıdır? Bilgisayar özelliklerini ekte attım.

Sizin laptopda işlemci değiştirmek mümkün. İ7-3540M takabilirsiniz:

Bazı yükseltmelerde chipset kaynaklı sorunlar olabilir bilginiz olsun. Yani i7 yaparım sorun olmaz gibi bir düşüncemiz varsa dikkatli olun. Çevrenizdeki teknik servisleri araştırıp elinde işlemci olan varsa test ederek alın. Ya da RAM ve SSD takviyesi ile bir nebze rahatlatın sistemi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı