Ekran görüntüsü atabilir misin rica etsem?Merhaba! Dizüstü bilgisayar kullanıyorum. İşlemcim 1.70 GHz olmasına rağmen laptop açıldığında 0.80 GHz olduğunu görüyorum. Bunun ThrottleStop gibi bir uygulama dışında kalıcı bir çözümü var mı acaba? Yardım edebilirseniz sevinirim.
Aklıma gelen iki durum var:Merhaba! Dizüstü bilgisayar kullanıyorum. İşlemcim 1.70 GHz olmasına rağmen laptop açıldığında 0.80 GHz olduğunu görüyorum. Bunun ThrottleStop gibi bir uygulama dışında kalıcı bir çözümü var mı acaba? Yardım edebilirseniz sevinirim.
Merhaba! Dizüstü bilgisayar kullanıyorum. İşlemcim 1.70 GHz olmasına rağmen laptop açıldığında 0.80 GHz olduğunu görüyorum. Bunun ThrottleStop gibi bir uygulama dışında kalıcı bir çözümü var mı acaba? Yardım edebilirseniz sevinirim.
Denetim Masası'ndan güç seçeneklerine tıklayarak, güç seçeneklerinden de yüksek performans veya nihai performansı seçerseniz bu sorun çözülecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.