Arkadaşlar i7 10750H işlemcili bilgisayarımın işlemcisi çok ısınıyor. Ben de bu yüzden sıvı metal termal macun sürmeyi planlıyorum. Bunu daha önce yapanınız oldu bu? Sıvı metal macun uzun vadede işlemcinin veya heatsinkin bakır kısmına zarar verir mi?
Sıvı metal iletken, ayrıca alüminyuma tepki gösteriyor, dizüstü gibi hareket ettirilen bir cihazda ufak bir sızıntıda çok az bir miktar bile olsa kısa devre yapma ihtimali var veya laptop içerisindeki alüminyum parçalarla tepkimeye girebilir.
Laptopu stabil tutmak zor arkadaşın söylediği gibi. Normal macunlar bile kayıyor. Kaş yapayım derken göz çıkarma ihtimali yüksek ben de düşünüyordum fakat vazgeçtim.
Sıvı metal delid işleminde kullanıyor çoğunlukla. Onu bende biliyorum fark ettiğini. Sizin işlemcinizde bu olamaz. İade edip Thermal Grizzly ya da Teknobiyotik üzerinden MX-4 alabilirsiniz.
Laptopu stabil tutmak zor arkadaşın söylediği gibi. Normal macunlar bile kayıyor. Kaş yapayım derken göz çıkarma ihtimali yüksek ben de düşünüyordum fakat vazgeçtim.
Sıvı metal delid işleminde kullanıyor çoğunlukla. Onu bende biliyorum fark ettiğini. Sizin işlemcinizde bu olamaz. İade edip Thermal Grizzly ya da Teknobiyotik üzerinden MX-4 alabilirsiniz.