Laptop işlemcisini açacak tornavida kit önerisi

Merhaba benim Acer marka laptopum var, alalı 3 yıl oldu. Çok fazla oyun için kullandım işlemcinin termal macununu değiştirmek istiyorum ama işlemciyi açabilmek için çok ince bir tornavida lazım. Elimdeki tornavidalar uymuyor. İşlemciyi açabilmek için uygun fiyata tornavida seti öneriniz var mı?

Merhaba benim Acer marka laptopum var, alalı 3 yıl oldu. Çok fazla oyun için kullandım işlemcinin termal macununu değiştirmek istiyorum ama işlemciyi açabilmek için çok ince bir tornavida lazım. Elimdeki tornavidalar uymuyor. İşlemciyi açabilmek için uygun fiyata tornavida seti öneriniz var mı?
İşlemciyi açmak derken? Delid mi yapacaksınız?

Yani işlemciye sürmem için bir kapak daha var laptobun dış kapağından farklı onun için soruyorum

Evet delid yapmak için arıyorum
Delid aparatı almak daha sağlıklı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cihaz laptopmuş. Laptop işlemcilerinin üstünde zaten ısı dağıtıcı kapak yok diye biliyorum.

Delid aparatı almak daha sağlıklı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cihaz laptopmuş. Laptop işlemcilerinin üstünde zaten ısı dağıtıcı kapak yok diye biliyorum.

Aparata gerek yok şuanlık, teh ihtiyacım şu kapağı açmak için uygun tornavida bulmak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı