Lehimsiz işlemci diye birşey yok onu diyorum sana. Soket tipi G1 bu arada, yani masaüstü soketi değil. Haliyle takılabilir. Ancak performansı normal masaüstü performansı ile aynı olmaz.
Yani işlemci ile alakalı değil soket tipi ile alakalı durum.
Yanlış söylediğin diğer şey ise "laptop işlemcileri" kullanılır demen. Çünkü her işlemci olmaz. Belirli soketlerde sadece bu var.
Lehimsiz işlemci diye birşey yok onu diyorum sana. Soket tipi G1 bu arada, yani masaüstü soketi değil. Haliyle takılabilir. Ancak performansı normal masaüstü performansı ile aynı olmaz.
Yani işlemci ile alakalı değil soket tipi ile alakalı durum.
Yanlış söylediğin diğer şey ise "laptop işlemcileri" kullanılır demen. Çünkü her işlemci olmaz. Belirli soketlerde sadece bu var.
Haklısın ama bana bunu normal bir uslupla söyleyebilirdin ama dalga geçer gibi çivi ilemi takacak demen tuhafıma gitti. Ayrıca ben oraya anakartın modelini yazdım alacak olan araştırıp kendi işlemcisine uygun mu değil mi bakabilir. İllaki normal i serisi işlemcilerle yani masaüstüne takılan işlemcilerle performansı bir olmayacaktır ama adamın elinde eski laptopunda kalma veya bozuk laptopunun işlemcisi vardır takar kullanır diye söyledim sadece bilgilendirme amaçlı.