O ayarı bulmayı denedim bende yok.Denetim masası - Donanım ve ses - Güç seçenekleri girdikten sonra sol tarafta Kapak kapatıldığında yapılacakları seçin kısmına girin ve görseldeki kırmızı ile işaretlediğim yeri kontrol edin.Eki Görüntüle 1383888
O ayar bende yok. Bilgisayar bu aralar bi kafayı yedi format atmayı düşüyorum.Denetim Masası>Donanım ve Ses>Güç Seçenekleri sekmesine giderek sol taraftaki kapakla alakalı seçeneğe bakarsanız orada kapak kapanınca yapılacak eylemleri görebilirsiniz. Attığım fotoğrafta gözüküyor.
Hayır, format USB'sinin içine formattan bağımsız dosyalar atmanız mümkün, herhangi bir hata çıkarmayacaktır. Sadece dosya adlarının format dosyalarıyla çakışmadığından emin olun.O ayar bende yok. Bilgisayar bu aralar bi kafayı yedi format atmayı düşüyorum.
Eki Görüntüle 1383895
Format dosyalarının içine kuracağım driverler'ı atsam sıkıntı çıkar mı?
Özel dosyalarınızın yedeklerini alıp temiz kurulum yapın.O ayar bende yok. Bilgisayar bu aralar bi kafayı yedi format atmayı düşüyorum.
Eki Görüntüle 1383895
Format dosyalarının içine kuracağım driverler'ı atsam sıkıntı çıkar mı?
Hayır, format USB'sinin içine formattan bağımsız dosyalar atmanız mümkün, herhangi bir hata çıkarmayacaktır. Sadece dosya adlarının format dosyalarıyla çakışmadığından emin olun.
Tamam teşekkürler.Özel dosyalarınızın yedeklerini alıp temiz kurulum yapın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.