2 gün önce HP marka bir laptop aldım, laptop kapalıyken 1 günde %10 civarında şarjı düşüyor. Bana çok geldi normal mi?
hocam 0 laptopun bu kadar hızlı şarj yemesi beni rahatsız ettiBana normal gibi geldi.
hocam tamamen kapatıyorum eminimTamamen kapatmıyor olabilir misiniz? Mesela benim önceki Laptop'ta güç tuşuna bir kere basınca uyku moduna alıyordu, basılı tutunca kapanıyordu.
Hocam 0 laptopun bu kadar hızlı şarj yemesi beni rahatsız etti.
beni de rahatsız etti bu.% 3 falan olsa neyse de çok fazla geldiHocam uyku moduna alıyorsanız gayet normaldir. Çünkü uyku modu olsa da güç harcamak zorunda kalabiliyor cihaz. Ama eğer cihaz tamamen kapandığında böyle yapıyor ise garip. Çünkü normalde böyle bir şey olmaması lazım kapalıyken (Direk her şey kapandığında uyku modu değil).
umarım öyle değildir hocamSıfır ama bataryası sorunlu olabilir o zaman.
Hocam şu sıralar çok görüyorum HP bilgisayar alıp 2 günde bataryası bozulan. Sanırım HP batarya üretmeyi pek beceremiyor gibi. Çünkü 3. parti bataryalar bile daha iyi oluyor.beni de rahatsız etti bu.% 3 falan olsa neyse de çok fazla geldi
umarım öyle değildir hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.