Laptop kasa olarak kullanılır mı?

Hangisi için demiştiniz ?
İkiside olur hocam, hem laptop hem monitör sanki tek bir monitörmüş gibide çalışabilir, ikiside aynı görüntüyüde yansıtabilir onu sen ayarlıyorsun.

Hocam diğer laptopun ekranında hiçbir şey yok. RAM taktırmak için bilgisayarcıya götürdüm içinde ne kadar vida varsa almış. Şu an laptopun içinde dışında vida yok. Zannediyorum ki RAM'ler oynayınca ekranda çizgiler çıkıyor. Aslında diğer laptopu sabit masada tutunca bir şey yok ama iki ayrı laptop olunca pratiklik anlamında bir şey olmuyor. Örneğin oyun oynarken yanda müzik değiştirmemek gibi.
Ramler vida-civata ile sabitlenmiyor hocam, klipsleri var. ayrıca vidaları aldığını nerden biliyorsun, o civatalar 50 kuruş bile değil çünkü sanmıyorum alacağını, menteşe civatalarını kontrol ettinmi kablolar temassızlık yapıyor olabilir, çizgiler çıkıyor demişsin fakat çok fazla detay vermemişsin, renklerde bozulmalar falan oluyorsa vramler sıkıntı olabilir.

İkisi de olur hocam, hem laptop hem monitör sanki tek bir monitörmüş gibi de çalışabilir, ikisi de aynı görüntüyüde yansıtabilir onu sen ayarlıyorsun.

RAM'ler vida-cıvata ile sabitlenmiyor hocam, klipsleri var. Ayrıca vidaları aldığını nereden biliyorsun, o civatalar 50 kuruş bile değil çünkü sanmıyorum alacağını, menteşe civatalarını kontrol ettinmi kablolar temassızlık yapıyor olabilir, çizgiler çıkıyor demişsin fakat çok fazla detay vermemişsin, renklerde bozulmalar falan oluyorsa VRAM'ler sıkıntı olabilir.

Adam zaten sahtekarın tekiydi. Aldığım RAM yerine düşük hızlı, üstünde Çince yazılar yazan dandik RAM'ı taktı. Laptopta ufak tefek çiziklere sebep oldu. Ayrıca laptop o adamın işleminden sonra bu hale geldi. Daha sonrasında temizlemek için içini açtığımda fark ettim vidaların olmadığını.

Adam zaten sahtekarın tekiydi. Aldığım RAM yerine düşük hızlı, üstünde Çince yazılar yazan dandik RAM'ı taktı. Laptopta ufak tefek çiziklere sebep oldu. Ayrıca laptop o adamın işleminden sonra bu hale geldi. Daha sonrasında temizlemek için içini açtığımda fark ettim vidaların olmadığını.
E hocam geri götür hesap sorsana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı