Cenkkaraman Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 1 27 Mart 2021 #11 SoTheDrama dedi: Markayı söylerseniz ona göre yorum yapabiliriz. Geneli garantiyi bozduğu yönünde. Genişletmek için tıkla... HP. Temizleme videolarında bozmadığını söylediler.
SoTheDrama dedi: Markayı söylerseniz ona göre yorum yapabiliriz. Geneli garantiyi bozduğu yönünde. Genişletmek için tıkla... HP. Temizleme videolarında bozmadığını söylediler.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #12 rainman23 dedi: Asus Rog Strix laptop serisinde Ram ve m.2 SSD takmak bozar mı? Bİlginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Ben de aynı marka laptopu kullanıyorum, sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Bence teknik servisi arayıp bir sorun. Garanti parayla alınmıyor sonuçta.
rainman23 dedi: Asus Rog Strix laptop serisinde Ram ve m.2 SSD takmak bozar mı? Bİlginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Ben de aynı marka laptopu kullanıyorum, sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Bence teknik servisi arayıp bir sorun. Garanti parayla alınmıyor sonuçta.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 27 Mart 2021 #13 mustaine dedi: Ben de aynı marka laptopu kullanıyorum, sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Bence teknik servisi arayıp bir sorun. Garanti parayla alınmıyor sonuçta. Genişletmek için tıkla... Evet. Eğer garantinin bozulacağını söylerlerse parçalarla beraber servise gönderirsiniz onlar takarlar. Para da vermemiş olursunuz.
mustaine dedi: Ben de aynı marka laptopu kullanıyorum, sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Bence teknik servisi arayıp bir sorun. Garanti parayla alınmıyor sonuçta. Genişletmek için tıkla... Evet. Eğer garantinin bozulacağını söylerlerse parçalarla beraber servise gönderirsiniz onlar takarlar. Para da vermemiş olursunuz.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 27 Mart 2021 #14 Cenkkaraman dedi: HP. Temizleme videolarında bozmadığını söylediler. Genişletmek için tıkla... HP laptoplarda bazı vidalar kapalı oluyor kasanın açılıp açılmadığını anlamak için. Yüksek ihtimalle bozulur.
Cenkkaraman dedi: HP. Temizleme videolarında bozmadığını söylediler. Genişletmek için tıkla... HP laptoplarda bazı vidalar kapalı oluyor kasanın açılıp açılmadığını anlamak için. Yüksek ihtimalle bozulur.
Cenkkaraman Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 1 27 Mart 2021 #15 FurkannC dedi: HP laptoplarda bazı vidalar kapalı oluyor kasanın açılıp açılmadığını anlamak için. Yüksek ihtimalle bozulur. Genişletmek için tıkla... Peki servise götürsem içini açıp temizlerler mi?
FurkannC dedi: HP laptoplarda bazı vidalar kapalı oluyor kasanın açılıp açılmadığını anlamak için. Yüksek ihtimalle bozulur. Genişletmek için tıkla... Peki servise götürsem içini açıp temizlerler mi?
3 377619 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 27 Mart 2021 #16 Kasanın açıldığını bilmek için vidaların üstüne bir bant koyarlar. Her ihtimale karşı garanti belgesine bakın.
Kasanın açıldığını bilmek için vidaların üstüne bir bant koyarlar. Her ihtimale karşı garanti belgesine bakın.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 27 Mart 2021 #17 Cenkkaraman dedi: Peki servise götürsem içini açıp temizlerler mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Ancak bilindik ve işini iyi yapan bir servise götürün. Sonradan sorun yaşayan çok insan var.
Cenkkaraman dedi: Peki servise götürsem içini açıp temizlerler mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Ancak bilindik ve işini iyi yapan bir servise götürün. Sonradan sorun yaşayan çok insan var.