HP. Temizleme videolarında bozmadığını söylediler.Markayı söylerseniz ona göre yorum yapabiliriz.
Geneli garantiyi bozduğu yönünde.![]()
HP. Temizleme videolarında bozmadığını söylediler.Markayı söylerseniz ona göre yorum yapabiliriz.
Geneli garantiyi bozduğu yönünde.![]()
Asus Rog Strix laptop serisinde Ram ve m.2 SSD takmak bozar mı? Bİlginiz var mı?
Evet. Eğer garantinin bozulacağını söylerlerse parçalarla beraber servise gönderirsiniz onlar takarlar. Para da vermemiş olursunuz.Ben de aynı marka laptopu kullanıyorum, sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Bence teknik servisi arayıp bir sorun. Garanti parayla alınmıyor sonuçta.
HP laptoplarda bazı vidalar kapalı oluyor kasanın açılıp açılmadığını anlamak için. Yüksek ihtimalle bozulur.HP. Temizleme videolarında bozmadığını söylediler.
Peki servise götürsem içini açıp temizlerler mi?HP laptoplarda bazı vidalar kapalı oluyor kasanın açılıp açılmadığını anlamak için. Yüksek ihtimalle bozulur.
Evet. Ancak bilindik ve işini iyi yapan bir servise götürün. Sonradan sorun yaşayan çok insan var.Peki servise götürsem içini açıp temizlerler mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.