Kırılmış gibi duruyor. Yapıştırmayı deneyebilirsiniz ama bu sefer de vida tam oturmayabilir.
2 yıl olmadı alalı, 2-3 ay sonra bitecek sanırım garantisi.Garantisi yoksa, orada vida yokmuş gibi davranabilirsiniz. Varsa japonla yapıştırmak çözüm olabilir.
Kırtasiyeden japon yapıştırıcısı alın. Yapıştırmadan önce kasanın altına kalın bir kağıt tabakası koyun yoksa masaya yapışır. Parçayı yerine yerleştirince yapıştırıcıyı kenarlarına çok az miktarda birkaç tane damlatın. İyi tutsun diye bocalamayın sakın, çok ufak bir damlası bile çok iyi tutar. Fazla dökerseniz sorun yaşayabilirsiniz. İyicene kuruması için bekleyin. Ayrıca elinize bulaşmasın, bulaşırsa bile hemen yıkayın yoksa sonra çıkaramazsınız.Excalibur G870 kullanıyorum, laptop kasasını açmaya çalışırken kasa kapağındaki vida yeri çıkmış. Ne yapabilirim?
Tam olarak burası.
Şimdi Japon yapıştırıcısını denedim ve evet dediğiniz gibi vidayı sıkarken tekrar kırıldı. O hamur gibi yapıştırıcıyı nereden bulabilirim?Laptop menteşe tamirlerinde sıklıkla kullanıldığına denk geldiğim, hamur gibi bir yapıştırıcı var. Ondan kullanırsanız sağlam olacağını düşünüyorum. Elektrik bandı fazla dayanmaz, Japon yapıştırıcısı ile de vidayı sıkarken çatlayıp tekrar kırılacaktır diye düşünüyorum.
Tam adı ne olarak geçiyor bilmiyorum. Ben de şu an o yapıştırıcıdan arıyorum. İnternette "Laptop hamur yapıştırıcı" şeklinde arattığımda birkaç ürüne denk geldim ama aynısı mı emin değilim. Yapıştırıcının kendisiyle laptop tamir videolarında çok karşılaşmıştım.Şimdi Japon yapıştırıcısını denedim ve evet dediğiniz gibi vidayı sıkarken tekrar kırıldı. O hamur gibi yapıştırıcıyı nereden bulabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.