Diğer SteelSeries QcK XXL CS2 Dragon Lore Edition Mouse Pad 1766 TL

Yer
Florida
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital

Yanlış hatırlamıyorsam bu Jetklik satıcısının kahrını @FehmiDogru.js çok çekmişti. İade konusunda çok sıkıntı yaşamıştı sanırım. 40 TL çok büyük bir meblağ olmadığı için ben şahsen Vatan Bilgisayar'dan alırdım. Ancak arada ciddi bir fiyat farkı olursa o zaman bu satıcıdan alırdım.

Yanlış hatırlamıyorsam bu Jetklik satıcısının kahrını @FehmiDogru.js çok çekmişti. İade konusunda çok sıkıntı yaşamıştı sanırım. 40 TL çok büyük bir meblağ olmadığı için ben şahsen Vatan Bilgisayar'dan alırdım. Ancak arada ciddi bir fiyat farkı olursa o zaman bu satıcıdan alırdım.

RAM ile mousepad'i aynı kefeye koymak bana mantıksız geliyor, sonuçta mousepad'in bozulacak bir çipi yok. Bir tek @FehmiDogru.js sorun yaşadı diye firmayı kötülemek de mantıksız, Vatan da çok masum değil bu konuda özellikle.

Son düzenleme:
RAM ile mouse Pad'i aynı kefeye koymak bana mantıksız geliyor, sonuçta mouse Pad'in bozulacak bir çipi yok. Bir tek @FehmiDogru.js sorun yaşadı diye firmayı kötülemek de mantıksız, Vatan da çok iyi değil bu konularda özellikle.

Sana şöyle özetleyim geçtiğimiz aylarda MediaMarkt'tan QCK+ mouse pad aldım eve geldim kenarı bayağı bir yamuktu MediaMarkt'a hemen gittim depodan 0 ürünü tarafıma değiştirdiler.

Kısacası ne olduğu belli olan mağazadan alışveriş yapmak yerine sonrasında muhatap bulabileceğin firmadan alışveriş yapmak oldukça faydalı fazla dar düşünüyorsun :)

Sana şöyle özetleyim geçtiğimiz aylarda MediaMarkt'tan QCK+ mouse pad aldım eve geldim kenarı bayağı bir yamuktu MediaMarkt'a hemen gittim depodan 0 ürünü tarafıma değiştirdiler.

Kısacası ne olduğu belli olan mağazadan alışveriş yapmak yerine sonrasında muhatap bulabileceğin firmadan alışveriş yapmak oldukça faydalı fazla dar düşünüyorsun :)
Üstteki attığım şikayetler neden var hocam o zaman, o kadar büyük firmaysa? Ayrıca Hepsiburada'nın iade politikası çok iyi.

40 TL'lik fark olsa haklısınız diyeceğim de, 40 TL değil ki fark.

Jetklik satıcısının kahrını @FehmiDogru.js çok çekmişti. İade konusunda çok sıkıntı yaşamıştı sanırım
Ürünümü garantiye gönderip değiştirtmek için 3 ay uğraşmıştım.

RAM ile mouse Pad'i aynı kefeye koymak bana mantıksız geliyor, sonuçta mouse Pad'in bozulacak bir çipi yok. Bir tek @FehmiDogru.js sorun yaşadı diye firmayı kötülemek de mantıksız, vatan da çok masum değil bu konuda özellikle.

Hatalı ürün geldikten sonra çip falan ne fark edecek? O konuları okuduktan sonra Jetklik satıcısı güvenilir ama sorunlu kategorisinde benim için. Vatan Bilgisayar'da sorun yaşayanlar olabilir fakat ben hala bir sorun yaşamadığımdan dolayı seve seve oradan alırım. Ayrıca fiziksel mağazaları olduğundan dolayı daha rahat muhattap bulurum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı