Soğutucum var.Isınmadan kaynaklı kasmaya başlıyor. Fan temizliği yapın ve termal macun sürün aradaki farkı çok net göreceksiniz.
Bende de vardı ama çok işe yaramıyordu. Bende daha yeni fan temizliği yapıp, termal macun sürdüm. Yapmadan önce oyun oynarken işlemci 95 dereceyi buluyordu, şimdi en fazla 70 derece oluyor. Önceden oynayamadığım oyunları şimdi oynayabiliyorum.Soğutucum var
ben pek bilmiyorumda fan temizliğini ve termal macunu nasıl sürüyorsunuz anlatırmısınızBende de vardı ama çok işe yaramıyordu. Bende daha yeni fan temizliği yapıp, termal macun sürdüm. Yapmadan önce oyun oynarken işlemci 95 dereceyi buluyordu, şimdi en fazla 70 derece oluyor. Önceden oynayamadığım oyunları şimdi oynayabiliyorum.
Laptopunuzun marka ve modelini youtube'da aratarak nasıl temizlendiğini bulabilirsiniz. Benim laptopum üst kısmından açıldığı için bilgisayarcı da temizlettim. 50 lira civarı fiyatla bilgisayarcı da temizlettirebilirsiniz.ben pek bilmiyorumda fan temizliğini ve termal macunu nasıl sürüyorsunuz anlatırmısınız
AIDA ile yük altındaki ısı değerlerini paylaşın.
Dediğim gibi yüksek performansa alıp oyun açıp biraz zaman geçince oluyor.Eğer normal değerler ise yüksek, bakım yaptırın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.