Laptop kendiliğinden açılıp Chrome'u açıyor

Lufikado

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Şu anda bilgisayarımın kendiliğinden açılıp Chrome'u açma gibi bir derdim var. İşletim sistemini sıfırladım, Aygıt Yöneticisi'nden "Bu aygıt bilgisayarı başlatsın." benzeri ifadeli olan tikleri kaldırdım, BIOS'a girip yapabileceğim bir şey var mı diye baktım fakat hiçbir şekilde çözülmedi sorunum. Bu arada dizüstü bilgisayarımın kapağı hep açıktı. Önceden böyle bir sorunum yoktu. Yeni ortaya çıkan bir durum.

Bilgisayar marka ve modeli: Sony VAIO SVS1312G3EW.

İşletim sistemi: Windows 10 kullanıyordum dün yaptığım sıfırlamada Windows 8.1 kurdum.
Merhaba arkadaşlar,

Şu anda bilgisayarımın kendiliğinden açılıp Chrome'u açma gibi bir derdim var. İşletim sistemini sıfırladım, Aygıt Yöneticisi'nden "Bu aygıt bilgisayarı başlatsın." benzeri ifadeli olan tikleri kaldırdım, BIOS'a girip yapabileceğim bir şey var mı diye baktım fakat hiçbir şekilde çözülmedi sorunum. Bu arada dizüstü bilgisayarımın kapağı hep açıktı. Önceden böyle bir sorunum yoktu. Yeni ortaya çıkan bir durum.

Bilgisayar marka ve modeli: Sony VAIO SVS1312G3EW.

İşletim sistemi: Windows 10 kullanıyordum dün yaptığım sıfırlamada Windows 8.1 kurdum.
Bu arada bazen bilgisayarı kapattığımda direkt olarak yeniden açıyor kendini. Bunu da eklemek istedim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Şu anda bilgisayarımın kendiliğinden açılıp Chrome'u açma gibi bir derdim var. İşletim sistemini sıfırladım, Aygıt Yöneticisi'neden "Bu aygıt bilgisayarı başlatsın." benzeri ifadeli olan tikleri kaldırdım, BIOS'a girip yapabileceğim bir şey var mı diye baktım fakat hiçbir şekilde çözülmedi sorunum. Bu arada dizüstü bilgisayarımın kapağı hep açıktı. Önceden böyle bir sorunum yoktu. Yeni ortaya çıkan bir durum.

Bilgisayar marka ve modeli: Sony Vaio SVS1312G3EW.

Bu arada bazen bilgisayarı kapattığımda direkt olarak yeniden açıyor kendini. Bunu da eklemek istedim.

Format at ya da Chrome'yi sil Opera'ya geç
Chrome zaten boş bir tarayıcı okul bilgisayarındayım diye Chrome kullanıyorum.
Aslında Opera indirmiştim fakat format atmışlar bende tekrar kuracağım.

Artı -1 Eksi
Win+r tuşuna basıp çalıştır'ı başlatın. Yazma yerine shell:startup yazıp girin. Açılan sayfada chrome varsa silin yoksa .vbs dosya uzantılı dosya olup olmadığına bakın. Varsa chrome ile ilgili olup olmadığını inceleyin. Duruma göre silin.

Format at ya da Chrome'yi sil Opera'ya geç
Chrome zaten boş bir tarayıcı okul bilgisayarındayım diye Chrome kullanıyorum.
Aslında Opera indirmiştim fakat format atmışlar bende tekrar kuracağım.
O da aklıma geldi. Sence bilgisayar kendini Chrome'dan dolayı mı açıyordur?
Win+r tuşuna basıp çalıştır'ı başlatın. Yazma yerine shell:startup yazıp girin. Açılan sayfada chrome varsa silin yoksa .vbs dosya uzantılı dosya olup olmadığına bakın. Varsa chrome ile ilgili olup olmadığını inceleyin. Duruma göre silin.
İşe yeni geldim. Akşam eve geçince denerim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Win+r tuşuna basıp çalıştır'ı başlatın. Yazma yerine Shell:startup yazıp girin. Açılan sayfada Chrome varsa silin yoksa .vbs dosya uzantılı dosya olup olmadığına bakın. Varsa Chrome ile ilgili olup olmadığını inceleyin. Duruma göre silin.

Hocam orasi MSConfig dende yapiliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı