Efenndim Centipat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 199 27 Haziran 2023 #1 RAM 3gb İşlemci İ3 2.53ghz Merhaba evet sorun bu, laptopum kendini en yüksek performansda kullanıyor ve ben bunu engelleyemiyorum yani kısaca işlemci güç yönetiminde sadece soğutma şeysi çıkıyor % kısıtlamayı yapamıyorum.
Merhaba evet sorun bu, laptopum kendini en yüksek performansda kullanıyor ve ben bunu engelleyemiyorum yani kısaca işlemci güç yönetiminde sadece soğutma şeysi çıkıyor % kısıtlamayı yapamıyorum.
furkanddemir Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.048 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #2 Güç seçeneklerinden dengeliye alın. (Şarjda en yüksek performansta çalışır) Artı 0 Eksi
KS KS Efenndim Centipat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 199 27 Haziran 2023 #3 furkanddemir dedi: Güç seçeneklerinden dengeliye alın. (Şarjda en yüksek performansta çalışır) Genişletmek için tıkla... Aga prize takılı kullanıyorum her zaman en yüksek performansda kullanıyor, eskiden ayarlayabiliyordum bunu ama şimdi olmuyor anlamadım. Artı 0 Eksi
furkanddemir dedi: Güç seçeneklerinden dengeliye alın. (Şarjda en yüksek performansta çalışır) Genişletmek için tıkla... Aga prize takılı kullanıyorum her zaman en yüksek performansda kullanıyor, eskiden ayarlayabiliyordum bunu ama şimdi olmuyor anlamadım.