Laptop Klavye Sorunu Ve Dıt Sesi

kingsley

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ustalar bir sorum olacak. Laptopun klavyesine kola dökmüştüm 1 ay önce bu güne kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım ama artık bilgisayarı açarken dıt dıt dıt diye ses geliyor (sürekli) ve enter tuşuna basmadan açılmıyor. Hadi her seferinde enter basılı tutarak açıyorum ama bu seferde klavyede tuşlar karışıyor kendi kendine sekme açıyor mesela denetim masasına giricem diyelim gidiyor oyun açıyor kendi kafasına göre ve enter tuşuna basmadan düzelmiyor. Basıyorum 10 dakika sonra yine aynı şey tekrar basıyorum yine bozuluyor. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz rica etsem? Ayrıca bazı tuşlar işlemiyor r,a,y tuşları vs.

Buyrun bu da video:

Video upload (HnSF) - vidme

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios'u karıştırdın isen defaulta al.
Dıtlama entera basmazsan hiç durmuyor mu? Duruyor ise kaç defa dıtlıyor ise ona göre bios hata kodlarına bakabilirsin.
Daha yeni olan birşey ise sistem geri alma (restore) ile geçmiş zamana çevir Windows'u.

1 ay sonra birşey olacağını sanmıyorum klavyeden ötürü ama emin olmak için klavye kablosunu çıkarıp makinayı çalıştır. (elektriğe dikkat)

Sorun belli, böyle bir konuda ne diye yardım edin diyorsun ki, kola dökmüşsün ve klavyen sizlere ömür olmuş. Bizlerin bir yardımı dokunamaz sorun donanımsal, tıpış tıpış gidip laptobu' nun klavyesini değiştirmekten başka çaren yok. 100 150 lira birşey tutar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı