Laptop klavyesi bazen çalışmıyor

Shanks Ro

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Merhaba, iyi günler.

Ben bu başlıkta yazılan sorunun aynısını yaşıyorum alta bir çözüm sunulmuş ama arkadaş geri dönüt yapmadığı için bilemedim işe yarar mı? Ben tekrar bir özetleyeyim:
3 yıllık laptopumun klavyesinde bazı tuşlar çalışmıyor (Q, D, S, A, ş). Bilgisayarı ilk açtığıma tamamı sorunsuz çalışıyor ama belli bir süre sonra bu belirttiğim harfler arka arkaya veya çok sert basınca çalışıyor bazen hiç çalışmıyor. Ne yapsam bilemedim. Bu durumu daha önce yaşayan ya da çözümünü bilen varsa çok sevinirim.

Teşekkür ederim.

Merhaba, iyi günler.

Ben bu başlıkta yazılan sorunun aynısını yaşıyorum alta bir çözüm sunulmuş ama arkadaş geri dönüt yapmadığı için bilemedim işe yarar mı? Ben tekrar bir özetleyeyim:
3 yıllık laptopumun klavyesinde bazı tuşlar çalışmıyor (Q, D, S, A, ş). Bilgisayarı ilk açtığıma tamamı sorunsuz çalışıyor ama belli bir süre sonra bu belirttiğim harfler arka arkaya veya çok sert basınca çalışıyor bazen hiç çalışmıyor. Ne yapsam bilemedim. Bu durumu daha önce yaşayan ya da çözümünü bilen varsa çok sevinirim.

Teşekkür ederim.
hocam deneyin çalışırmı çalışmazmı diye

yani deneyen biri bulmaktansa kendiniz deneyin
(birşey kaybetmediğiniz sürece)

hocam deneyin çalışırmı çalışmazmı diye

yani deneyen biri bulmaktansa kendiniz deneyin
(birşey kaybetmediğiniz sürece)
bir şey kaybedeceğimden değil de çok anlamadığım için bilgisayarlardan eğer yanlış bir şey yaparsam eski haline çeviremem 😄

ben kaldırıp tekrar başlattıktan sonra sürücü kendisi yine yüklendi silinmedi ve aynı sorun devam ediyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-07 171533.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-07 171533.png
    40,8 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı