Laptop Klavyesi Bozuldu Ne Yapabilirim?

daro33

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Motherboard: MSI B450M PRO-M2 MAX
CPU: AMD Ryzen 5 3600
GPU: MSI RADEON RX 5600 XT GAMING X 6GB GDDR6 192bit
RAM: Kingston HyperX Fury 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 C16
Monitor: MSI 23.8 OPTIX G241 144Hz 1ms
Laptop Klavyesinin tuş takımını temizlemek için b, k, o tuşlarını söktüm 1 damla kolonya döktüm 2-3 dk sonra çalışmamaya başladı. Sonra tümden bozuldu kendi kendine tuşlara basıyor ne yapmam gerek :(

Kısa devre yaptırmışssınız. Kolanya çözücü bir maddedir. Tamamen kurumadan takmışssınız. Klavyeyi çıkarmadan temizlediniz birde sanırım. Klavyeyi çıkartın, kontak spreyi edinip güzelce temizleyin. Ardından tamamen kuruyunca geri takın. Düzelmez ise malesef yenisini almaktan başka çare kalmaz.

Bilgisayarciya gotusem ne kadar alir

beyler bu arada ben laptop klavyesini nasıl devre dışı bırakırım ek klavye getirdim

Boşver bence yaptırma. Ayrı bir klavye al. Tek tek yapılmıyor zaten tümden değiştirilmesi lazım o klavyenin. Benimkinin de alt üst tuşları bozulmuştu 80 tl istediler. Şimdi daha pahallı olmuştur. Biz yaptırmadık arada ayrı bir klavye aldım 20 tlye onu kullanıyorum.

kolonya 1-2 damla dan bu kadar şey başıma geldi

hala icinde sivi var yani oylemi sac kurutmayla denedim ctrl altgr tuslari takili kaliyor acilista ekran klavyesinden baktim laptop klavyesinden ctrl ye basiyorum ek klavyeden altgr ye iki defa basiyorum duzeliyor sivi o tuslardami acaba

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı