B Berk10007 Femtopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 25 13 Haziran 2021 #1 Merhaba, internette gezinirken ve arka planda herhangi bir işlem yapmazken laptopumun klavye kısmı ısınıyor. CPU ve GPU sıcaklığına baktığımda 50 derece olarak gösteriyor. Isınma tam olarak klavyenin ortalarında oluyor. Sizce sebebi ne olabilir?
Merhaba, internette gezinirken ve arka planda herhangi bir işlem yapmazken laptopumun klavye kısmı ısınıyor. CPU ve GPU sıcaklığına baktığımda 50 derece olarak gösteriyor. Isınma tam olarak klavyenin ortalarında oluyor. Sizce sebebi ne olabilir?
KS KS B Berk10007 Femtopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 25 13 Haziran 2021 #11 Yalnız Araba dedi: Oyun oynuyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet Oyunları yüksek performans modunda oynarsam işlemci sıcaklığı 90-93 derece arasında geziyor bende bu yüzden güç tasarrufunda oynuyorum. Artı 0 Eksi
Yalnız Araba dedi: Oyun oynuyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet Oyunları yüksek performans modunda oynarsam işlemci sıcaklığı 90-93 derece arasında geziyor bende bu yüzden güç tasarrufunda oynuyorum.
Yalnız Araba Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.103 Makaleler 2 Çözümler 10 13 Haziran 2021 #12 Berk10007 dedi: Evet Oyunları yüksek performans modunda oynarsam işlemci sıcaklığı 90-93 derece arasında geziyor bende bu yüzden güç tasarrufunda oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Peki hangi oyunları oynuyorsun? Artı 0 Eksi
Berk10007 dedi: Evet Oyunları yüksek performans modunda oynarsam işlemci sıcaklığı 90-93 derece arasında geziyor bende bu yüzden güç tasarrufunda oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Peki hangi oyunları oynuyorsun?
THE WATCHER Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 669 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #13 Antivirüs taraması yap virüs çok çalıştırır. Artı 0 Eksi
KS KS B Berk10007 Femtopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 25 13 Haziran 2021 #14 Yalnız Araba dedi: Peki hangi oyunları oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... Apex Legends oynuyorum genellikle ve FPS sabitleme kapalı THE WATCHER dedi: Antivirüs taraması yap virüs çok çalıştırır. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes Premium denemesini kullanıyorum herhangi bir şey bulamadı. Artı 0 Eksi
Yalnız Araba dedi: Peki hangi oyunları oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... Apex Legends oynuyorum genellikle ve FPS sabitleme kapalı THE WATCHER dedi: Antivirüs taraması yap virüs çok çalıştırır. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes Premium denemesini kullanıyorum herhangi bir şey bulamadı.
Yalnız Araba Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.103 Makaleler 2 Çözümler 10 13 Haziran 2021 #15 Berk10007 dedi: Apex Legends oynuyorum genellikle ve FPS sabitleme kapalı Malwarebytes Premium denemesini kullanıyorum herhangi bir şey bulamadı. Genişletmek için tıkla... Laptop soğutucu al Artı -1 Eksi
Berk10007 dedi: Apex Legends oynuyorum genellikle ve FPS sabitleme kapalı Malwarebytes Premium denemesini kullanıyorum herhangi bir şey bulamadı. Genişletmek için tıkla... Laptop soğutucu al