forsetii Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 169 11 Temmuz 2020 #1 Eski laptopumun klavyesinin çoğu tuşu bozuk. Çalışanlarda da takılma oluyor. Laptopumun klavyesini nasıl devre dışı bırakırım?
Eski laptopumun klavyesinin çoğu tuşu bozuk. Çalışanlarda da takılma oluyor. Laptopumun klavyesini nasıl devre dışı bırakırım?
KS KS forsetii Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 169 11 Temmuz 2020 #11 Kayseri Mantısı dedi: Arka kapağı aç. Sonra orada aşağıdaki gibi bir kablo var. Bu kablonun girişindeki siyah çubuğu kendine doğru çek. Eki Görüntüle 612351 Genişletmek için tıkla... Bende o arka kapakta değil direkt klavyenin altında Kayseri Mantısı dedi: Arka kapağı aç. Sonra orada aşağıdaki gibi bir kablo var. Bu kablonun girişindeki siyah çubuğu kendine doğru çek. Eki Görüntüle 612351 Genişletmek için tıkla... benimki biraz eski çekebileceğim bir yer göremiyorum ? benim böyle yardımm . bu biraz farklı Dosya Ekleri IMG_3300.JPG 1,7 MB · Görüntüleme: 54 Son düzenleme: 11 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: Arka kapağı aç. Sonra orada aşağıdaki gibi bir kablo var. Bu kablonun girişindeki siyah çubuğu kendine doğru çek. Eki Görüntüle 612351 Genişletmek için tıkla... Bende o arka kapakta değil direkt klavyenin altında Kayseri Mantısı dedi: Arka kapağı aç. Sonra orada aşağıdaki gibi bir kablo var. Bu kablonun girişindeki siyah çubuğu kendine doğru çek. Eki Görüntüle 612351 Genişletmek için tıkla... benimki biraz eski çekebileceğim bir yer göremiyorum ? benim böyle yardımm . bu biraz farklı