RektDS Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Haziran 2023 #1 Laptop kullanıyorum. Laptopun klavyesi bozulduğu için yeni bir klavye aldım ama laptop klavyesi bazen kendi kendine sağ yön tuşuna basıyor. Ne yapabilirim?
Laptop kullanıyorum. Laptopun klavyesi bozulduğu için yeni bir klavye aldım ama laptop klavyesi bazen kendi kendine sağ yön tuşuna basıyor. Ne yapabilirim?
S o l â m e n t e Decapat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 46 Çözümler 2 26 Haziran 2023 #2 Aygıt Yöneticisi'nden laptopun klavyesini devre dışı bırakmayı deneyin. Artı 0 Eksi
BarisSener Femtopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #3 Laptop klavyesini devre dışı bırakmak lazım. Laptop klavyesini devre dışı bırakmak için: Windows+r tuşlarıyla çalıştır sekmesini açın ve bu sekmeye devmgmt.msc yazın. Tamam'a bastıktan sonra karşımıza çıkan sayfada klavyeler klsörünü genişletin. Standart PS/2 klavye vb. bir klavye adı ile karşılacaksınız. Buna sağ tık yapıp devre dışı bırakalım. Artı 0 Eksi
Laptop klavyesini devre dışı bırakmak lazım. Laptop klavyesini devre dışı bırakmak için: Windows+r tuşlarıyla çalıştır sekmesini açın ve bu sekmeye devmgmt.msc yazın. Tamam'a bastıktan sonra karşımıza çıkan sayfada klavyeler klsörünü genişletin. Standart PS/2 klavye vb. bir klavye adı ile karşılacaksınız. Buna sağ tık yapıp devre dışı bırakalım.