Çözüldü Laptop klavyesinde NumLock 0'a bastığımda kendi kendine yazıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hüseyin doğann

Centipat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar NumLock'ta 0A bastığımda sürekli aynı sırada aynı şeyleri basıyor laptopum yardımcı olur musunuz alalı 2 ay olacak.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 61
Çözüm
Arkadaşlar Torrent ile GTA 5 indirmiştim büyük ihtimalle sıkıntı ondan dolayı olmuş çünkü arkadaşlar sıfırlayınca düzeldi farklı bir klavye takınca da sorun oluyordu o yüzden sıfırlamaya karar vermiştim işe yaradı.
Selamünaleyküm arkadaşlar NumLock'ta 0A bastığımda sürekli aynı sırada aynı şeyleri basıyor laptopum yardımcı olur musunuz alalı 2 ay olacak.

Merhaba dostum klavyeye bir şey dökülmüş olabilir kardeşiniz veya aile üyelerinden birisi kullanıyor mu sizin laptopunuzu?Kendi kendine problem yapmaz normalde laptop klavyesi sağlamdır.

Yanlışlıkla yapıştır tuşu olarakmı atadınız acaba?

Sanmıyorum ya kardeşim.

Merhaba dostum klavyeye bir şey dökülmüş olabilir kardeşiniz veya aile üyelerinden birisi kullanıyor mu sizin laptopunuzu? Kendi kendine problem yapmaz normalde laptop klavyesi sağlamdır.

Bir ara yeğenim oynuyordu. Ama bilmiyorum.

Arkadaşlar Torrent ile GTA 5 indirmiştim büyük ihtimalle sıkıntı ondan dolayı olmuş çünkü arkadaşlar sıfırlayınca düzeldi farklı bir klavye takınca da sorun oluyordu o yüzden sıfırlamaya karar vermiştim işe yaradı.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…