Laptop klavyesine kefir döküldü

Ryznbaba

Picopat
Daha fazla  
Dostlar, biraz saçma bir soru olacak farkındayım ama içim rahat etmediği için sorayım dedim. Kefir içerken abim koluma çarptığı için bardak yere düştü ve klavyeye birkaç damla kefir damladı. Etrafımda bez ya da peçete olmadığı için mutfaktan aldım geldim, silerken biraz tuşların arasından laptopun içine kaçırdım. Bir şey olur mu sizce?

Dostlar, biraz saçma bir soru olacak farkındayım ama içim rahat etmediği için sorayım dedim. Kefir içerken abim koluma çarptığı için bardak yere düştü ve klavyeye birkaç damla kefir damladı. Etrafımda bez ya da peçete olmadığı için mutfaktan aldım geldim, silerken biraz tuşların arasından laptopun içine kaçırdım. Bir şey olur mu sizce?
fişden çıkar bi ters tut öyle bırak istersen. Çok dökülmediyse çok bir şey olacağını sanmam ama tedbiri elden bırakma istersen.

Damla damla döküldüyse bişeycik olmaz
en fazla 5 damla dökülmüştür hocam

fişden çıkar bi ters tut öyle bırak istersen. Çok dökülmediyse çok bir şey olacağını sanmam ama tedbiri elden bırakma istersen.
tamamdır hocam ama şuanda ters tutucak durumda değilim sadece fişten çıkarabilirim bişe olmaz umarım

Güzelce temizlemenizi tavsiye ederim tuşları sökülüyorsa söküp güzelce temizleyin. Zarar göreceğinden değil de kefir hayvansal ürün, tuşlarda içlerde bakteri birikmesi olabilir, koku yapabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı