Laptop klavyesine kola döküldü

mergenthe

Picopat
Daha fazla  
Laptopum Dell G16 döktüm biraz kola istemeden. PC'de sorun yok açılıyor ama bazı tuşlar yumuşadı. Islak mendille silmek için geç kaldım şimdi siliyorum ama hala yumuşak F4 ve space tuşu. Ne yapmalıyım?

Kaliteli ve güvenilir birisine bakıma götürün ayrıca garantiyide deneyebilirsiniz olmuyorsada AliExpress veya bunun gibi platformlarda yedek tuş satıyorlar kız kardeşimin MacBook'una su döküldüğünde yedek tuş sipariş verdik ama tuşları çıkarmanız lazım ama benim tavsiyem ilk başta garantiye vermeniz

Laptopum Dell G16 döktüm biraz kola istemeden. PC'de sorun yok açılıyor ama bazı tuşlar yumuşadı. Islak mendille silmek için geç kaldım şimdi siliyorum ama hala yumuşak F4 ve space tuşu. Ne yapmalıyım?

Sıkıntı daha da büyüdü. İlk azıcık sıvı döktüm biraz kolanın şekerini alsın diye sonra kurulayıp saç kurutma makinesi tuttum ilk başta saç kurutma makinesi tutmamıştım ve çalışıyordu ama saç kurutma makinesi tutunca Z X C v b n m ö ç. Ve CTRL gibi alt taraf tuşları çalışmamaya başladı batırdım yani kolonya döktüm şimdi de.

Sıkıntı daha da büyüdü. İlk azıcık sıvı döktüm biraz kolanın şekerini alsın diye sonra kurulayıp saç kurutma makinesi tuttum ilk başta saç kurutma makinesi tutmamıştım ve çalışıyordu ama saç kurutma makinesi tutunca Z X C v b n m ö ç. Ve CTRL gibi alt taraf tuşları çalışmamaya başladı batırdım yani kolonya döktüm şimdi de.

Kolonya dökünce CTRL çalışmaya başladı diğerleride çalışırsa şükür namazı kılacağım malum G16 serisi çok pahalı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı