EmirGunduz
Hectopat
Sorunum başlıkta belirttiğim gibi, bir sıkıntı olur mu?
Numpad'e yogurt dokmustum ben de laptopta. Bir sey olmadi, sizde de olmaz muhtemelen.Sorunum başlıkta belirttiğim gibi, bir sıkıntı olur mu?
Yani çok kaçmadı temizleyebildiğim kadar temizledim.Araya falan kaçtı mı? Nutella fazla yoğun olduğundan araya zor kaçar ama klavyeye göre de değişir. İyice temizleyin, yapabiliyorsanız ince bir şeyle tuş aralarını da temizleyin.
Anladım, biraz içim rahatladı şuan gözle görülebilir bir sorun yok bende de.Numpad'e yogurt dokmustum ben de laptopta. Bir sey olmadi, sizde de olmaz muhtemelen.
İçine çok kaçmadı, hatta içeri girmedi bile galiba sadece bir iki tane tuşun arasına girmişti.Cihaz yüke girdiğinde ısınır, Nutella'nın da daha akışkan bir kıvam alıp içe doğru ilerlemesi olası. Eğer çok dökülmediyse sorun olacağını zannetmiyorum ama fazlaysa dediğim gibi anakarta doğru yol alır o Nutella.
Alamaz, klavyenin altı kapali oluyor.Cihaz yüke girdiğinde ısınır, Nutella'nın da daha akışkan bir kıvam alıp içe doğru ilerlemesi olası. Eğer çok dökülmediyse sorun olacağını zannetmiyorum ama fazlaysa dediğim gibi anakarta doğru yol alır o Nutella.
Konu dışı bir soru olucak ama, uzun zaman önce de klavyeye bal dökmüştümAlamaz, klavyenin altı kapali oluyor.
Tepsi mi kardeşim bu serpme kahvalti gibi olmuş klavyenKonu dışı bir soru olucak ama, uzun zaman önce de klavyeye bal dökmüştümo zaman da "d" tuşu biraz sıkıntılı basmaya başlamıştı, sıvı teması olmadığına göre servise bakıma götürdüğümde halledilebilir mi?
Bu gün şunu anladım bir dahakine kahvaltıyı başka bir yerde yapmam lazımTepsi mi kardeşim bu serpme kahvalti gibi olmuş klavyenBilmiyorum, klavye değişimi fazla pahalı birsey degil. Modeline uygun klavyede bakabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.