Laptop klavyesine Nutella döküldü

Araya falan kaçtı mı? Nutella fazla yoğun olduğundan araya zor kaçar ama klavyeye göre de değişir. İyice temizleyin, yapabiliyorsanız ince bir şeyle tuş aralarını da temizleyin.
Yani çok kaçmadı temizleyebildiğim kadar temizledim.

Numpad'e yogurt dokmustum ben de laptopta. Bir sey olmadi, sizde de olmaz muhtemelen.
Anladım, biraz içim rahatladı şuan gözle görülebilir bir sorun yok bende de.

Cihaz yüke girdiğinde ısınır, Nutella'nın da daha akışkan bir kıvam alıp içe doğru ilerlemesi olası. Eğer çok dökülmediyse sorun olacağını zannetmiyorum ama fazlaysa dediğim gibi anakarta doğru yol alır o Nutella.

Cihaz yüke girdiğinde ısınır, Nutella'nın da daha akışkan bir kıvam alıp içe doğru ilerlemesi olası. Eğer çok dökülmediyse sorun olacağını zannetmiyorum ama fazlaysa dediğim gibi anakarta doğru yol alır o Nutella.
İçine çok kaçmadı, hatta içeri girmedi bile galiba sadece bir iki tane tuşun arasına girmişti.

Konu dışı bir soru olucak ama, uzun zaman önce de klavyeye bal dökmüştüm :D o zaman da "d" tuşu biraz sıkıntılı basmaya başlamıştı, sıvı teması olmadığına göre servise bakıma götürdüğümde halledilebilir mi?
Tepsi mi kardeşim bu serpme kahvalti gibi olmuş klavyen :D Bilmiyorum, klavye değişimi fazla pahalı birsey degil. Modeline uygun klavyede bakabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı