Laptop klavyesine su döküldü

Katılım
7 Ocak 2023
Mesajlar
109
Merhaba, cumartesi gece masamda su vardı yanlışlıkla elim çarptı ve laptop klavyesine döküldü bu sabah bilgisayarı açtığımda bir sorun göremedim sizce laptopu servise götürmeli miyim?
 
Ben bunu yaşadım sonra ne yapcağımı şarşırdım laptopumu kapptım ve ters döndürdüm benim yaptığımı önermem çünkü klavye full komple gitti .Ama sende klavye sorunsuz çalışıyor ama gene bi baktır serviseki bir kaçgün sonra bozulabilir diye.
 
Hocam bende HP Pavilion Gaming Laptop var RTX3050 modelli olan. Geçen gün sade beypazarı soda döküldü klavyeye touchpad'e falan geldi hiçbir sorun olmadı sildim temizledim mermi gibi duruyor laptop. Önemli olan miktar değil aslında. Bir sürahi su dökülür bir şey olmaz bir damla su dökülür temazsızlık olur bozulur. Sorun yoksa ek bir işlem yapma.
 
Hocam bende HP Pavilion Gaming laptop var RTX3050 modelli olan. Geçen gün sade Beypazarı soda döküldü klavyeye Touchpad'e falan geldi hiçbir sorun olmadı sildim temizledim mermi gibi duruyor laptop. Önemli olan miktar değil aslında. Bir sürahi su dökülür bir şey olmaz bir damla su dökülür temazsızlık olur bozulur. Sorun yoksa ek bir işlem yapma.

Sorun yok gibi hocam zaten 2 gün beklettim laptopu ters bir şekilde, laptoptaki tüm tuşlar sorunsuz çalışıyor Touchpad'de öyle.

Ben bunu yaşadım sonra ne yapacağımı şarşırdım laptopumu kapptım ve ters döndürdüm benim yaptığımı önermem çünkü klavye Full komple gitti. Ama sende klavye sorunsuz çalışıyor ama gene bir baktır serviseki bir kaçgün sonra bozulabilir diye.

Servis şu an bulunduğum yerde yok başka bir yere göndermem lazım onu da biraz beklemem gerek.
 
Servisi falan karıştırma boş ver sorun yoksa devam kullanmaya, sadece sıcaklık değerlerine bak eskiyle aynıysa test et biraz sorun yoktur devam et hocam.
 
Yazılımcı atasözü: Çalışıyorsa dokunma.
 

Geri
Yukarı