Çözüldü Laptop klavyesinin üstüne mıknatıs değdi ve uyku moduna geçti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gollum

Hectopat
Arkadaşlar korkuyorum acaba bir şey olur mu? Kendi kendine uyku moduna girip açıldı şu an sıkıntı yok. Küçük bir mıknatıstı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekranın oraya denk gelen kısmına bakarsan orada mıknatıs var.

Laptop ekranın kapandığını mıknatısla anlıyor. Ekran kapanınca yapılacak eylemi denetim masasından Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri\Sistem Ayarları değiştirebilirsiniz.
Dostum bendede oluyor öyle yanlışlıkla klavyenin üzerine bir şey koyuyorum bir anda ekran kapanıyor değişik değişik modlara geçiyor uyku moduna geçmesinden bir şey olmaz.

Ekranın oraya denk gelen kısmına bakarsan orada mıknatıs var.

Laptop ekranın kapandığını mıknatısla anlıyor. Ekran kapanınca yapılacak eylemi denetim masasından Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri\Sistem Ayarları değiştirebilirsiniz.

Çözüm
Not, bilgileri okuduğum yeri hatırlamıyorum doğru olmayabilir.

Ekran çerçevesi ve kasada sol altta 2 mıknatıs olur ekran kapatıldığında ikisi karşı karşıya gelerek bilgisayarı uyku moduna geçirir. Büyük ihtimalle klavye yanındaki mıknatıs HDD veya mıknatısa yaklaşınca ekranı kapandı olarak algılayıp bilgisayarı uyku moduna geçirmiştir, korkulacak birşey değil. :)

Not, bilgileri okuduğum yeri hatırlamıyorum doğru olmayabilir.

Ekran çerçevesi ve kasada sol altta 2 mıknatıs olur ekran kapatıldığında ikisi karşı karşıya gelerek bilgisayarı uyku moduna geçirir. Büyük ihtimalle klavye yanındaki mıknatıs HDD veya mıknatısa yaklaşınca ekranı kapandı olarak algılayıp bilgisayarı uyku moduna geçirmiştir, korkulacak birşey değil. :)
Technopat bu yüzden var çok teşekkür ederim :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar altıma sıçıyorum korkudan acaba bir şey olur mu? Kendi kendine uyku moduna girip açıldı şu an sıkıntı yok. Küçük bir mıknatıstı.
Ekranı kapattığında orada mıknatısı algılayan bir parça var. Ayrıca oraya gelen diğer kanatta da mıknatıs var. Yani siz ekranı kapattığınızda otomatik olarak uyku moduna geçmesi için tasarlanan bir sistem. Korkacak bir şey yok. Sadece oraya mıknatısı yaklaştırmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı