Sobhan9 Centipat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #1 Ses kulakliktan alabiliyorum ama mikrofonu calismiyor sadece Discord'da gozukuyor, kulaklık Samsung'un kulakligi kulak ici. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-04-23 203155.png 94,2 KB · Görüntüleme: 30 Ekran görüntüsü 2024-04-23 203237.png 933,9 KB · Görüntüleme: 31
Ses kulakliktan alabiliyorum ama mikrofonu calismiyor sadece Discord'da gozukuyor, kulaklık Samsung'un kulakligi kulak ici.
Woffluon Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 326 Çözümler 2 24 Nisan 2024 #2 Sobhan9 dedi: Ses kulakliktan alabiliyorum ama mikrofonu calismiyor sadece Discord'da gozukuyor, kulaklık Samsung'un kulakligi kulak ici. Genişletmek için tıkla... Eski bir kulaklıksa bozulmuş olma ihtimali yüksek. Zaten Samsung'un kulak içi kulaklığı demişsiniz pek de uzun ömürlü bir şey olduğunu düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Sobhan9 dedi: Ses kulakliktan alabiliyorum ama mikrofonu calismiyor sadece Discord'da gozukuyor, kulaklık Samsung'un kulakligi kulak ici. Genişletmek için tıkla... Eski bir kulaklıksa bozulmuş olma ihtimali yüksek. Zaten Samsung'un kulak içi kulaklığı demişsiniz pek de uzun ömürlü bir şey olduğunu düşünmüyorum.
KS KS Sobhan9 Centipat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #3 Woffluon dedi: Eski bir kulaklıksa bozulmuş olma ihtimali yüksek. Zaten Samsung'un kulak içi kulaklığı demişsiniz pek de uzun ömürlü bir şey olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Mikrofon sağlam discord da sadece kulaklıkg’in mikrofonu çıkıyor ama başka yerlerde gozukmuyor Artı 0 Eksi
Woffluon dedi: Eski bir kulaklıksa bozulmuş olma ihtimali yüksek. Zaten Samsung'un kulak içi kulaklığı demişsiniz pek de uzun ömürlü bir şey olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Mikrofon sağlam discord da sadece kulaklıkg’in mikrofonu çıkıyor ama başka yerlerde gozukmuyor