hasan arslan Hectopat Katılım 25 Mayıs 2017 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #1 Merhaba, laptopta 2 giriş var. Bende aparat yok ve tek giriş kulaklık var. Hem mikrofon hem de kulaklık olarak nasıl kullanabilirim? Teşekkürler.
Merhaba, laptopta 2 giriş var. Bende aparat yok ve tek giriş kulaklık var. Hem mikrofon hem de kulaklık olarak nasıl kullanabilirim? Teşekkürler.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 28 Ocak 2021 #2 Bunun gibi bir adaptör kullanarak. Alfais 4457 Kulaklık Mikrofon 3.5mm Çevirici Ayırıcı Switch Splitter Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Alfais 4457 Kulaklık Mikrofon 3.5mm Çevirici Ayırıcı Switch Splitter yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Son düzenleme: 28 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
Bunun gibi bir adaptör kullanarak. Alfais 4457 Kulaklık Mikrofon 3.5mm Çevirici Ayırıcı Switch Splitter Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Alfais 4457 Kulaklık Mikrofon 3.5mm Çevirici Ayırıcı Switch Splitter yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
O Ozi32 Decapat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 31 28 Ocak 2021 #3 6 ocakta şu apartı almıştım şuan sorunsuz çalışıyor ; Mykablo Ethic Mikrofon-kulaklık Ayırıcı | Trendyol Artı 0 Eksi
6 ocakta şu apartı almıştım şuan sorunsuz çalışıyor ; Mykablo Ethic Mikrofon-kulaklık Ayırıcı | Trendyol
Tiripıl Ey Decapat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 59 28 Ocak 2021 #4 Arkadaşlar adamın dediğine göre attıklarınızın tam tersi olmalı ama ona da gerek yok diye düşünüyorum tam hatırlamıyorum ama 2 girişten birine taksan olur sanırım. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar adamın dediğine göre attıklarınızın tam tersi olmalı ama ona da gerek yok diye düşünüyorum tam hatırlamıyorum ama 2 girişten birine taksan olur sanırım.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 28 Ocak 2021 #5 @Tiripıl Ey Konu sahibi yanlış yazdığından dolayı bunu attım. Dikkatli okuyunca anladım. Ayrıştırıcıya ihtiyacı var ama, bağlasa mikrofon çalışmaz. Artı 0 Eksi
@Tiripıl Ey Konu sahibi yanlış yazdığından dolayı bunu attım. Dikkatli okuyunca anladım. Ayrıştırıcıya ihtiyacı var ama, bağlasa mikrofon çalışmaz.
ftftc_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 10 28 Ocak 2021 #6 hasan arslan dedi: Merhaba, laptopta 2 giriş var. Bende aparat yok ve tek giriş kulaklık var. Hem mikrofon hem de kulaklık olarak nasıl kullanabilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/oem-kulaklik-mikrofon-ayirici-y-splitter-kablo-2-x-3-5-mm-stereo-kablo-p-HBV00000VFQLI?magaza=oemdeppo Şu tarz bir ürün almanız gerekiyor. Telefon kulaklığınız 3,5 mm fakat girişlerin ikiside 3,5mm değil. Artı 0 Eksi
hasan arslan dedi: Merhaba, laptopta 2 giriş var. Bende aparat yok ve tek giriş kulaklık var. Hem mikrofon hem de kulaklık olarak nasıl kullanabilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/oem-kulaklik-mikrofon-ayirici-y-splitter-kablo-2-x-3-5-mm-stereo-kablo-p-HBV00000VFQLI?magaza=oemdeppo Şu tarz bir ürün almanız gerekiyor. Telefon kulaklığınız 3,5 mm fakat girişlerin ikiside 3,5mm değil.