Anonymous Cell
Kilopat
- Makaleler
- 1
Lenovo z50 modelKardeşim internetten izlemen gerek. Laptopa göre değişir. Klavye çıkıyor ise altında vida vardır. İnternete laptopunun modelini yaz ve temizleme videosunu izle burdan pek yardımımız dokunmaz. Ben eski laptopumun ilk alt kapağının vidalarını sonra kapağı kaldırdım ordaki vidaları. Peşine klaveyi kaldırıp altındaki vidaları söktüm. Sonra anakartı söktüm. Öyle ulaştım ve macununu değiştim. Çok bilgili değilsen bir bilgisarcıya getir.
hiçbiryerde bulamadım bu tarzLenovo z50 model
Bilgisayarcıya götürüp yaptır anakart elinde kalmasın sonra.Öncelikle selamlar laptopun macununu değiştirecektim fakat içini açınca böyle bir şeyle karşılaştım. Nasıl CPU'ya ulaşacağım? Sabahtan beri deniyorum.
Anladım hiç o işe girmiyim ben bilgisayarcıya götüreceğim herşey için sağolunLaptop kasasını komple sökmeniz gerekecek. Klavye arkasındaki vidalar da dahil tüm vidaları çıkarıp kasayı komple çıkarın. Geri toplayamam derseniz de hiç o işe girmeyin.
Lenovo z50 model
hiçbiryerde bulamadım bu tarz
açıkçası korktum üstteki arkadaşlardan sonraLenovo z50 disassembly yaz bir sürü video var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.