Çözüldü Laptop Marvel's Spider-Man 2 kaldırır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

icardi10

Centipat
Daha fazla  
RAM
16GB
SSD veya HDD modeli
SSD
Ekran kartı
GTX 1650 4GB
İşlemci
İ7 9750h
Laptopta 8 GB RAM vardı ben bir 8 daha ekledim 16 GB RAM var. İşlemcide i7 9750H ekran kartı GTX 1650 4 GB sorum şu; Spider-Man 2 açar mı? Lossless Scaling ile kaç FPS alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu mod ile, RAM sorunu çekmeksizin düşük ayarlards oynayabilirsiniz. Oyunfa zaten FSR3 desteği var bu mod o desteği daha da üst seviyete çıkararak keskin bir görüntü ve (+5FPS) falan veriyor. RAM'den dolayı ara sahnelerde biraz kasma olur.(sadece simbiyot suitin olduğu sahnelerde.) Onun dışında oynayabilirsiniz. Oyunun ayarlarını en düşükte oynayacağım diye üzülmeyin, düşük ayarları bile çok kaliteli bir oyun.

İsterseniz yine bu moduda deneyebilirsiniz, sizin RAM düşük olduğundan maksimum 2FPS kazandırır. Ama bazen oyunda yırtımalar oluyor V-Sync bile engelleyemiyor. Bu mod bir nebze yardımcı olur. Marvel's Spider-Man 2 optimization and upscaler update for dlss4.xess2 and fsr 3.1.3

En kısa süredede 16 GB'ye geçin, 8 GB devri bitiyor.
Sanmam. Hem VRAM düşük, hem kas gücü düşük. İşlemci eski sayılır. Çok kasabilir, gerçekten kasabilir. Lossless scaling olmadan girme bile derim.

Lossless scaling?

Oyun içerisinde NVIDIA kare oluşturma var mı bilmiyorum ama AMD'nin vardı, o yüzden Lossless scaling'e ihtiyaç var mı bilmiyorum. İkisini birden açılabiliyorsa gecikme çok olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı