RTX 5070 alınır mı?

ati9010

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,

Mevcutta RTX 3070 kullanıyorum. 2K monitöre geçtiğim için yetersiz kalıp kalmadığı konusunda emin değilim. Sizce 3070'i satıp 5070'e geçmeli miyim? Yoksa 5000 Super veya 6000 serisine kadar 3070 ile devam mı etmeliyim?

9070XT konusunda ise çok kararsızım bu zamana kadar hep NVIDIA kartlar kullandığım için AMD tarafı benim için bir soru işareti.

Kart elime ulaştı 2 saat BF6 oynadım. 55 dereceyi geçmiyor. Verdiği FPS değerleri de oldukça tatmin edici, giriş seviyesi 5070ti almaktan veya 9070xt alıp amd driver problemleri ile uğraşmaktansa şu an ilk izlenimlerime göre yağ gibi akıcı buz gibi soğuk kartla oyun oynuyorum. Buradan da bu şekilde kartla ilgili yorumlarımı belirtmiş olayım.

Sizin düşüncenizle hocam bu kartların TR sınırları içerisine bile girmeyip sadece belirli FP modellerin satılması lazım.
Neredeyse 5070 Ti fıyatına 5070 alman ılgınc olmus, hayırlı olsun. Bu kartları kım alıyor diye merak edıyordum cevabımı almıs oldum.

Kart elime ulaştı 2 saat BF6 oynadım. 55 dereceyi geçmiyor. Verdiği FPS değerleri de oldukça tatmin edici, giriş seviyesi 5070ti almaktan veya 9070xt alıp amd driver problemleri ile uğraşmaktansa şu an ilk izlenimlerime göre yağ gibi akıcı buz gibi soğuk kartla oyun oynuyorum. Buradan da bu şekilde kartla ilgili yorumlarımı belirtmiş olayım.

Sizin düşüncenizle hocam bu kartların TR sınırları içerisine bile girmeyip sadece belirli FP modellerin satılması lazım.
Hocam bu tarz amd fan boyu tipler top seviye veya a tier kartların kalitesini ve alınma nedenlerini anlayamazlar iyi geceler mis gibi kart.

Hocam bu tarz AMD fanboyu tipler top seviye veya a tier kartların kalitesini ve alınma nedenlerini anlayamazlar, iyi geceler mis gibi kart.

En sınır olduğum muhabbet. Ne fanboyluğu yaptım, lütfen açıkla. Adam 5070 alınır mı diye konu açmış, ben en başından beri bütçesini iyi değerlendirmesi için öneride bulunuyorum. 5070 Ti GameRock satın aldım aylar önce, bütçem yeterli olmasaydı 9070 XT çekecektim. Zorunda kalmadıkça ben de AMD tercih etmeyi düşünmüyorum ama burada atla deveyi de kıyaslamayın. AMD de yeni bir yola girdi sonuçta, şans verilebilir. Kendinizi kandırmayın. Dünyada AMD adına son yılların satış rekorlarını kırdı bu kart.

Hocam bu tarz AMD fanboyu tipler top seviye veya a tier kartların kalitesini ve alınma nedenlerini anlayamazlar, iyi geceler mis gibi kart.

Evet erkek, ben bir şeyden anlamıyorum ve fanboyum değil mi? İnsanları itham ederken iki defa düşün.

Kart elime ulaştı, 2 saat BF6 oynadım. 55 dereceyi geçmiyor. Verdiği FPS değerleri de oldukça tatmin edici, giriş seviyesi 5070 Ti almaktan veya 9070XT alıp AMD driver problemleri ile uğraşmaktansa şu an ilk izlenimlerime göre yağ gibi akıcı, buz gibi soğuk kartla oyun oynuyorum. Buradan da bu şekilde kartla ilgili yorumlarımı belirtmiş olayım.

Sizin düşüncenizle hocam bu kartların TR sınırları içerisine bile girmeyip sadece belirli F/P modellerin satılması lazım.

Dostum sana da kartı zaten satın aldığın için bir şey söylemek istemiyorum, hevesini kaçırmak istemiyorum. Her malın alıcısı vardır, o konu ayrı. Bütçenin yettiği en iyi kartı mı aldın? Hayır, özet bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
En sınır oldugum muhabbet. Ne fanboylugu yaptım lutfen acıkla. Adam 5070 alınır mı diye konu acmıs, ben en basından berı butcesını ıyı degerlendırmesı ıcın onerıde bulunuyorum. 5070 Ti GameRock satın aldım aylar once, bütçem yeterlı olmasaydı 9070 XT cekecektım. Zorunda kalmadıkca bende AMD tercıh etmeyı dusunmuyorum ama burada atla deveyı de kıyaslamayın. AMD de yenı bır yola gırdı sonucta, sans verılebılır. Kendınızı kandırmayın. Dunya da AMD adına son yılların satıs rekorlarını kırdı bu kart.

Evet erkek ben bır seyden anlamıyorum ve fanboyum degıl mı? Insanları ıtham ederken ıkı defa dusun bos yapma.
Adam modeli almış neden laf sokuyorsun o zaman hayırlı olsun de geç uzatma? Doğruları söyleyince bu kadar delirmene gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı