Laptop mavi ekran veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

HErturlu

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB Tek Slot
Ekran kartı
RTX 4060
İşlemci
İ7-13650HX
Merhaba, dün laptopta oyun oynadım ve biraz gezindim sonra PC'yi kapatırken mavi ekran verdi. En son 1 ay önce Chrome da oyun oynarken vermişti bende acaba bir sıkıntı mı var diye minidump dosya acan program adını tam hatırlamıyorum, o programı Microsoft Store'den yükledim ve açtım analiz yaptım dokümanlara bakarken baktım PC donmaya başladı ekran fare değişik değişik yerlere gidiyor bende herhangi bir sıkıntı çıkmasın diye PC'yi kapattım şu an sizce o programı yüklediğim için mi öyle oldu PC?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadiginiz oyun neydi? Call of Duty Warzone 2. sezon guncellemesinden beri bilgisayarlarda mavi ekran hatasi verip cokmeye sebep oluyor diye biliyorum. 3 gundur mac ortasinda mavi ekran alip bilgisayarim cokuyor oyunu oynarken. Ve internetten baktigimda bunu tek yasayan da ben degilim.

Oynadiginiz oyun neydi? Call of Duty Warzone 2. sezon guncellemesinden beri bilgisayarlarda mavi ekran hatasi verip cokmeye sebep oluyor diye biliyorum. 3 gundur Mac ortasinda mavi ekran alip bilgisayarim cokuyor oyunu oynarken. Ve internetten baktigimda bunu tek yasayan da ben degilim.

Hcm yok o değildi Minecraft Ti galiba mavi ekranlar genelde RAM ya da W11 güncellemesi yüzünden olabiliyor bugün tam araştıracağım.

Oynadiginiz oyun neydi? Call of Duty Warzone 2. sezon guncellemesinden beri bilgisayarlarda mavi ekran hatasi verip cokmeye sebep oluyor diye biliyorum. 3 gundur Mac ortasinda mavi ekran alip bilgisayarim cokuyor oyunu oynarken. Ve internetten baktigimda bunu tek yasayan da ben degilim.

Hcm yok o değildi Minecraft Ti galiba mavi ekranlar genelde RAM ya da W11 güncellemesi yüzünden olabiliyor bugün tam araştıracağım.

Hcm bugünde MC oynadım shader+ pack yüklenmiştim, 30 dk falan oynadım sonrasında baktım kasmalar oldu mouse değişik yerlere gitti RAM 16 GB bayağı %80 falan kullanıyor galiba ondan dolayı. W11 bostayken ztn %40 laptop asus rog g16

Son düzenleme:
Merhaba. Oluştuysa Minidump dosyalarını paylaşabilir misiniz?

Hcm önceden minidump dosyalarını ( dün ) windbg ile analiz yaptım sonuçları txt olarak linkte paylaştım bide siz bakın

Hcm 16015-01 olan dün pc yi kapata basınca mavi ekran veren
20343-01 olan chrome da oyun oynarken veren mavi ekran fps silah oyunu oynuyordum online
13609 ve 11437 olan 2024 10. Ayında sebebini bilmediğim mavi ekranlar ayni gün içinde o da galiba ozmn 24h2 sürümünü kurmuştum ondan dolayı olma ihtimali yüksek

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı