Laptop menteşesi kırıldı

Hangi il ve ilçedesiniz görsel marka ve model atabilirseniz yardımcı olurum.

Maalesef şu an görsel koyamıyorum modeli HP 15-R113NT ekran sabit durabiliyor ve cihazın çalışmasında bir sorunu yok ama kapalı hale getiremiyorum.
Ancak sabah erkenden görsel eklerim.

Son düzenleme:
Menteşe arka kapak'dan ayrılmış gibi. Sizin bilgisayarın arka kapağının fiyatı internette 200 TL'ye satılıyor. Ön bezelin tırnakları ne durumda fotoğrafta belli olmuyor. Söküp bakmak lazım. Ayrıca menteşe dediğiniz şey metal aksamdır, kolay kolay kırılmaz.

Aynısı başıma geldi ben zımparalayıp özel bir tutkal ile yapıştırma yolunu denedim gayet sağlıklı oldu. Ama uzun süreli bir çözüm olacağını düşünmüyorum çünkü ısınma arttıkça yapışkanların arasındaki bağlantı kopabilir.

Vida yuvaları yerinden ayrılmış. El beceriniz var ise çıkan yuvaları yerine Japon ile yapıştırın. Ardından vida deliği kapanmayacak şekilde etrafında karbonat ve Japon karışımı uygulayın ki sağlamlaşsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Menteşe sağlam gibi ama menteşeyi kasaya sabitlemek için kullanılan somunlar yerinden atmış gibi duruyor.

HP'nin kasalarında kronik bir sorundur bu.

Net olmamakla birlikte ortalama 500 - 650 TL gibi bir maliyeti olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…