Laptop menteşesi kırıldı

  • Konuyu başlatan memd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 3B
Öncelikle herkese merhaba vaktinde laptopum 50 cm civarından yere düşmüştü ancak düştüğü zemin taş zemindi ve sağ menteşesi hasar almıştı. Yerinde sabit durmayıp oynuyordu ancak benim için bir sorun teşkil etmemişti ve ben o şekilde kullandım ancak geçtiğimiz günlerde ben laptopumu kapatırken menteşe tarafından çerçeve hafif açıldı ancak elimle kapattım ama az önce yine kapatmaya çalışırken içerisinde bir plastik kırıldı ve şu an laptopu kapatamıyorum. Büyük ihtimalle menteşeyi tamamen kırdık. Bunun bana maliyeti ne kadar olur ve zahmetli bir iş midir acaba?

Hangi il ve ilçedesiniz görsel marka ve model atabilirseniz yardımcı olurum.
 
Menteşe arka kapak'dan ayrılmış gibi. Sizin bilgisayarın arka kapağının fiyatı internette 200 TL'ye satılıyor. Ön bezelin tırnakları ne durumda fotoğrafta belli olmuyor. Söküp bakmak lazım. Ayrıca menteşe dediğiniz şey metal aksamdır, kolay kolay kırılmaz.
 
Aynısı başıma geldi ben zımparalayıp özel bir tutkal ile yapıştırma yolunu denedim gayet sağlıklı oldu. Ama uzun süreli bir çözüm olacağını düşünmüyorum çünkü ısınma arttıkça yapışkanların arasındaki bağlantı kopabilir.
 
Maalesef şu an görsel koyamıyorum modeli HP 15-R113NT ekran sabit durabiliyor ve cihazın çalışmasında bir sorunu yok ama kapalı hale getiremiyorum.
Ancak sabah erkenden görsel eklerim.

Vida yuvaları yerinden ayrılmış. El beceriniz var ise çıkan yuvaları yerine Japon ile yapıştırın. Ardından vida deliği kapanmayacak şekilde etrafında karbonat ve Japon karışımı uygulayın ki sağlamlaşsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Maalesef şu an görsel koyamıyorum modeli HP 15-R113NT ekran sabit durabiliyor ve cihazın çalışmasında bir sorunu yok ama kapalı hale getiremiyorum.
Ancak sabah erkenden görsel eklerim.

Menteşe sağlam gibi ama menteşeyi kasaya sabitlemek için kullanılan somunlar yerinden atmış gibi duruyor.

HP'nin kasalarında kronik bir sorundur bu.

Net olmamakla birlikte ortalama 500 - 650 TL gibi bir maliyeti olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı