Laptop mı alınmalı yoksa masaüstü mü?

Evet bu videoki islemleri uygularsan sıcaklık sorununa noktayı koyarsın

Para çok değilse laptop alınmamalı bence. Ya malzemesi kötü ya throttle yapıyor ya da ısınıyor vsvsvs.

Evet bu videoki islemleri uygularsan sıcaklık sorununa noktayı koyarsın
Şuan boşta 45-55 derece arası geziyor. Oyunda nasıl olacak bakalım.
Para çok değilse laptop alınmamalı bence. Ya malzemesi kötü ya throttle yapıyor ya da ısınıyor vsvsvs.
İşte hayat şartları hocam. Kıyafetlerin bile çalındığı yurtlarda çıkarıp masaüstü koyamıyorsun.

Eğer oyun oynayan biri değilseniz oyuncu laptopu mantıksız olur ve laptopun tek avantajı da şu ki bilgisayarı taşımanız gerekiyorsa laptop almanız mantıklı. Onun haricinde masaüstü bilgisayarın performansı daha iyi ve laptopa göre daha ucuz oluyor.

Turboboost kapalı olabilir.
Uygulamasında oyunlara girdikçe sağ üstte boost tuşu oluyor ve çoğunlukla kendi açıyor. Bahsettiğiniz harici bir şey mi?
Oyun oynuyorum ve oynamaya devam edeceğimi sanıyorum ama dediğim gibi bu cihaz performans olarak yeter mi onu bilemedim. Ben mi şuan hafife alıyorum bilmiyorum ama birkaç oyun testi, araştırma daha yapacağım. Modelini konuda ilk cümlemde belirttim hocam. Ne düşünüyorsunuz?

@h1ve, bağlantısını atar mısınız? İncelemek isterim.

@h1ve, bağlantısını atar mısınız? İncelemek isterim.
Buyrun hocam.

@h1ve, bu sistem fazlasıyla yeterli olacaktır.

Sadece evde kullanacaksanız masaüstünün hem fiyatı hem performansı dizüstünden daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…