L llkoiik Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 372 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2021 #1 Merhaba. Geçen gün laptoptaki mikrofonun çalışmadığını fark ettim Windows görmüyor mikrofonu cihazı yere düşürmedim kırılmadı format atmadım sadece dururken oldu bu yardımlarınızı bekliyorum. (Driver güncellemesi yapmadım) Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2021
Merhaba. Geçen gün laptoptaki mikrofonun çalışmadığını fark ettim Windows görmüyor mikrofonu cihazı yere düşürmedim kırılmadı format atmadım sadece dururken oldu bu yardımlarınızı bekliyorum. (Driver güncellemesi yapmadım)
Çözüm L L llkoiik 7 Ocak 2021 364485 dedi: Mikrofon gizlilik ayarlarından uygulamalara erişimine izin verin. Genişletmek için tıkla... Verili ama hala sorun aynı. Şu an kulakalıkta çalışmıyor Realtek sürücüsünde bir sıkıntı olabilir mi? Tamamdır çözdüm Realtek sürücüsü kurdum.
364485 dedi: Mikrofon gizlilik ayarlarından uygulamalara erişimine izin verin. Genişletmek için tıkla... Verili ama hala sorun aynı. Şu an kulakalıkta çalışmıyor Realtek sürücüsünde bir sıkıntı olabilir mi? Tamamdır çözdüm Realtek sürücüsü kurdum.
3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 7 Ocak 2021 #2 Mikrofon gizlilik ayarlarından uygulamalara erişimine izin verin. Artı 0 Eksi
KS KS L llkoiik Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 372 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2021 #3 364485 dedi: Mikrofon gizlilik ayarlarından uygulamalara erişimine izin verin. Genişletmek için tıkla... Verili ama hala sorun aynı. Şu an kulakalıkta çalışmıyor Realtek sürücüsünde bir sıkıntı olabilir mi? Tamamdır çözdüm Realtek sürücüsü kurdum. Son düzenleme: 7 Ocak 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
364485 dedi: Mikrofon gizlilik ayarlarından uygulamalara erişimine izin verin. Genişletmek için tıkla... Verili ama hala sorun aynı. Şu an kulakalıkta çalışmıyor Realtek sürücüsünde bir sıkıntı olabilir mi? Tamamdır çözdüm Realtek sürücüsü kurdum.